Vi vill tacka erik och resten av hans gäng för att vi fick komma på denna mycke roliga tillställning  det var säkert ett 100 tal personer där  tipspromenad filmvisning mycke mingel   7 county cruisers heter denna klubb deras hemsida är

7ccr.se  här kommer lite bilder från garagefesten  mycke nöje ha de gott  / steff

                                  foto : steff

Tags: | Categories:

februari 1123

bilder från sella

Hej mina vänner här kommer ännu en hälsning från sella han berättade för mej att han var på en bilutställning som var mellan 08.00-10.00 då denna tillställning var på en parkering till ett stort affärcentrum  när alla affärer skulle öppna 10  då fick bilarna åka hem ,  här kommer lite bilder från sella håll tillgodo  det är sella som fotat alla bilar  ha  de gott  vi höres /  steff

Tags: | Categories:

februari 1119

NY PYJAMAS

Hej mina vänner då har det kommit ännnu ett mail från usa ,Denna gång visar sella upp sin nya bil han köpt i santa monica sella som ville ha en 4 + 4 drive  dessa var väldigt svåra att få tag i 2+2 fanns det många av  men han fann en som han gillade detta är en 07 ford expedition   eddie bauer edition  som står för en massa

 xtra lulllull denna har även en gps och en sterio som klarar att spela dansband denna dansband edition är grymt svår att hitta därborta ,  Sella besökte även företaget wheelwharehouse där nya 22 tummare med tillhörande 305 däck inhandlades  även nya fomrsydda mattor har köpts in,   sella hälsar till alla läsare han har 20-25

grader varm därborta puuu -13 här när jag skriver detta ha de gott  kör lungt /  steff

                          

                                         foto : martin

sella har även hunnit med att köpa en ny pyjamas den ser ju gooo ut  han sover jättegott i den ,,,

                                eller ska han resa ut i rymden  ?????????

Tags: | Categories:

februari 1115

Reportage 13 ford 58

Hej mina vänner hmmm sella den gubben han skulle maila mej fler bilder men nått har gått fel ,,    Vi tar nummer 13 i stället  en go gubbe en fin bil  claes  berättar för mej att  hans 3 första bilar var cheva 57 or köpte en ford 58 4 d stolpe på brodal 1965 som skruvades på till körkortet bärgades snart efter detta blev det en 56 cromvick med plastak och nästa bil en t-bird 60    ,   71 köptes den nuvarande 58 in som ett objekt . Den  ramlyftes och all rost lagades och fick en ny lack 1973 ,,,,      74  renoverades  även motor och låda  . Denna man som heter claes lust  och kommer i från borås  är väldigt sparsam  med orden  han skulle kunna berätta hur mycke som helst  om jänkare i borås  ,    clas har även en bror som har en snygg jänkare kommer repotage om den längre fram  kolla nu bilderna på claes snygga 58  a   /   ha de gott kör lungt  steff

 

                                foto : steff

 

Tags: | Categories: Reportage

februari 1113

reklam

Hej mina vänner har fått mail och telefon från några som undrar varför deras repotage inte kommer in då jag varit och fotat för flera veckor sedan ni kan vara lugna alla repotage kommer men då jag hade jättemånga från förra sommaren måste jag ta dom först . Fick första bilden från usa från sella  hur  lyckades han att få denna lokala reklamsäljare att åka runt med våran logga i los angeles flera timmar då denne truck driver skulle göra reklam för den stora bilträffen i longbeach där sella skulle åka och titta på sella brukar ju kunna muta folk med tårtor men funkar detta i usa ????  njaa tydligen  men medje att det vore häftigt att sett denna truck med våran reklam åka flera timmat i los angeles bra jobbat sella .  Kommer mera bilder från usa  ha de gott  / steff

Tags: | Categories:

Hej mina vänner det är en stor ära för mej att skriva om den första hotrodden på denna sida jag skälv gillar hotrods jättemycke tycker dom är fantastiska att kolla på . Denna grymma rod ägs av en riktigt go gubbe i göteborg som föddes med kallet att fixa laga svetsa kapa ja allt som tillhör bilintresset denna man har haft många bilar under sina levnadsår jag har fått lite bilder på några av alla byggen mikael gjort  .  Så gott folk jag vill ha mera hotrods på sidan maila mej jag kommer direkt och fotar eran bil .   Nästa uppdatering hoppas jag ska komma från usa då sella åker till  los angeles i morgon den 10 feb jag har bett sella maila mej bilder från usa hmmmm jag är allt lite orolig då sella inte är den bästa på att maila puuu   släng ut en v8 i delar sätt ögonbindel på sella jag lovar  han sätter ihop motorn men skicka et mail ja där går gränsen ,  Men till min fördel så har martin sellas pojk lovat att skicka bilder till mej så nu är jag lungn så lite usa bilder nästa uppdatering ha de gott läs nu storyn om den grymma hotrodden   /  kör lungt steff

                           foto :  steff

           foto  :  micke

                       foto : micke

                foto : micke

                         foto : micke

                           foto : steff

              foto :  steff 

Jag heter Mikael Bengtsson är 47 år och bor i Göteborg.

Mitt bil intresse började som 15 åring, då köpte jag min
första mig svets och låg och svetsade rost på släkt och vänners bilar och sedan
utbildade mig till bilplåtslagare.

Mitt första projekt var att bygga om en amazon kombi,taksänka
och två dörras, sedan renoverade jag en Camaro -69 med bigblock ,där
efterförlängde jag en Merca  limosin med
90 cm. så den blev 6,40 lång.

Men intresset för hotrod har ju funnits sen 80-talet då
några kompisar började bygga.

Sommaren -07 hittade jag en A-Ford Tudor 1931,som en kille i
Falun hade hämtat hem från Amerika.

Bilen var byggd i början på 80-talet i Ocklahoma med Cheva
305 ,TH 350 låda med  cheva bakaxel,så
det fanns en hel del att ändra på eftermitt tycke.

Den SRFO besiktigades och godkändes efter lite justeringar.

Det skulle bli en rullande renovering, vintern 07-08 bytes
elsystemet ut och nya lampor fram och bak och el lås i dörrarna

. Vintern 08-09 målades motorn och framvagn  och  ny  i-beam axel droppad 4 tum monterades.            


Vintern 09-10 var det dags för bakvagnen Ford 8 tum med
4-link och luft fjädring, bredda fälgarna och bredda plåt skärmarna bak och
sist tillverka en ny huv.


Vinterns projekt är att byta motor och låda cheva 355 och th
700 R4 byta utväxling med diff, och ersätta plastskärmarna fram med
plåtskärmar.


Få se om prylarna funkar nu till våren så man kan lägga
några lakris remmar på gatan.

Ha det gött  micke

  

Tags: | Categories: Reportage

februari 1105

garagefest hos sella

Hej mina vänner  måste tacka pher vem det nu är som skrev i gästboken om hemsidan tack  sån respons gör att jag jobbar ännu hårdare på att denna sida ska bli inte bara västkustens bästa sida ,  jo  vi  hade vi en liten garagefest hos sella  vi var väl en 20 personer  där mycke v8 snack många cheva gubbar var där även en höbal men vi förenades i en stor kram alla  ha ha ,  Mycke v8  snack o jag  fick  även tillfälle att visa mina bildspel  från youtube ,  Hmm senare på kvällen blev  det tema uggla då hade vi för länge sen slutat tjata om ford cheva   lite bilder från den mycke roliga festen  ha de gott kör lungt / steff

                                          bakom kameran som vanligt  steff   

ett gott gäng men bara en tjej hmm jag vet att det finns 2 kärringar till på bilden

denne man kom drack upp hela sellas barskåp  ge mej ett namn på denna gubbe

mmmmm  måste vara kärlek  fint minne träffades i en mustang ha ha

fotoalbum från 70 talet  puuu vilka minnen  kan 70 talet komma tbx please

                                            foto:  zeppo

tema uggla men va fan  trodde festen var 18 år +  en mini uggla på högerflanken

Tags: | Categories:

februari 1102

KÖPES

Hej mina vänner då behöver jag er hjälp jag har en kompis som tröttnat på at åka mc och därför ska sälja sina 3 mc och köpa en mustang i stället .  Han vill ha en mustang 96-01  v8  automat  cab  så har någon en sån att sälja eller vet om nån som är till salu ring mej på  0706-701958  steff ,   mc som är till salu är  eller bytes mot mustang

Honda VT600C  
Års 1990 mil ca 1600
färg blå metalic

Suzuki Vs800gl
Års 2000
mil ca1600
färg grönmetalic

Goldwing Honda GL 1100
årsmodel 1981
färg svart
mil ca
9000-9800 ca

  mera info och bilder på dessa mc kontakta tomas på 033-285292    -  0705-285292    frolyckan@hotmail.com 

             

                                      bilden visar hur denna mustang modell ser ut

Tags: | Categories: