februari 1026

ny bil

hej alla glada  en liten teaser bild  .   på en av oss i crew som köpt en ny musse precis hemkommen från det stora landet usa  ägaren är grymt laddad för att visa upp denna skönhet tyvärr så gör hans garage det såååå svårt att fota denna skönhet även för ett proffs ha ha  så håll tillgodo med denna bild så länge  kommer bättre bilder senare när våren tittar fram ,,  ha de gott snart är det vår    / steff

 

 

 

Tags: | Categories:

februari 1016

semester slut

japp då var semestern slut för denna gång från hemsidan efter en behövlig vila ,    dax att uppdatera denna sida oftare  vi har gjort en ny logga till våran träff vore ju skoj om vi fick lite komentaren om den vad tycker ni ???  vi har tryckt upp en stor banderoll som vi ska ha med oss på alla träffar vi åker på  så vi kommer verkligen att synas i sommar    ha de gott   / steff    

ps: kommer bilder längre fram på våran jättebanderoll

 

Tags: | Categories: