hej mina vänner var en liten stund på sportvagnsträffen ok väder ett par hundra bilar träffade några mustangfolk som skulle komma till oss den 18 sep , bilden denna lilla fiat var ju rätt cool   ha de bra alla /  steff

 

 

 

Tags: | Categories:

Hej mina vänner  sella och oscarsson var i halden och tog hem fina priser  oscarsson vann klassen 05+   sella kom tvåa , även gun o per från varberg vann sin klass 64-66  dom berättar för mej att det kom ungefär 110 mustanger och att dom hade kanonväder hela helgen ,  mycke fint ställe med vacker natur ,   kan nämas att norrmännen hade lite egna regler cabben , motorhuven , bagageluckan  , var tvungen att vara uppe  det får inte finnas några personliga grejer inne i bilen  och att det skulle vara rent o snyggt i bagageutrummet ,  dom berättar för mej att det var flera svenskar som vann priser ,

oscarsson  , gun  ,   vann första pris  sella andra pris   foto : per johansson

gun karlsson o per johansson från varberg kommer ett repotage om deras bil senare i vinter   foto : okänd       ha de gott / steff

  Tags: | Categories:

augusti 1021

skövde 2010

Hej mina vänner just hemkommen från skövde som orup sjunger i bildspelet regn hos mej   såg så lovande ut när jag o zeppo kom fram solsken men sen öppnade sej hela himmelen ösregn en halvtimme ,  men ok lite senare tyvärr inte många bilar ett par hundra trotsade vädret allafall  .  vem kan man be om solsken den 18 sep ???  ja ja  lite bilder tog jag allafall ett band som heter fastback spelade rockenroll ,  så dagen var rätt bra ändå och det var min tur att sitta höger fram så det slank ner lite öl på vägen hem  gottgottigottgott  ha ha .    ha de gott mna vänner glöm inte gästboken /  steff

 länk till bilderna : http://www.youtube.com/watch?v=amf5IWq5Bm4

en snygg motivlack på denna fina 58

Tags: | Categories:

Hej mina vänner  jag var i veddige och kollade in the refreshments dom spelade där mycke bra band ,  där var säkert flera hundra bilar och massor av folk inget regn heller så allt på topp  ,bilden : janne som bor i ulricehamn hans fina cheva  ha de gott / steff

länk till några bilder : http://www.youtube.com/user/steffmustang#p/u/0/f8AObAexHYc

 

Tags: | Categories:

augusti 1018

crusing tranås

hej mina vänner magnus och stefan lundberg var i tranås på crusing  dom hade tur med vädret körde nercabbat hela tiden magnus hade lånat sin brors svarta  07 gt
magnus berättar för mej att dom såg många fina bilar där allt från rods till pickups.
magnus  träffade Björn från Tranås som nu åter har fått fart på sin Saleen efter motor ras. Och läckande kompressor. Så nu var humöret åter på topp. Han lovade att komma på endofsummer han också..... på bilden björn med sin mycke fina saleen på storgatan i tranås ,   foto: magnus
glöm nu inte gott folk att skriva i gästboken  ha de gott  / steff
Tags: | Categories:

augusti 1016

eurotrail borås 2010

Hej mina vänner denna helg som varit har alla vi 4 i crew varit ute på olika tillställningar  magnus hhar besökt cruingen i tranås  sella och oscarsson har varit i halden på gränsträffen kommer repotage om dessa senare ,   jag skälv har varit ute i skogen för att titta på  eurotrail  ,   detta var väl inget som jag kommer att åka på mer men var lite nyfiken när det var på hemmaplan  såg faktiskt  ett fordon med  v8  grymt ,     vi har fått  en gästbok   kolla det svarta fältet  hoppas nu alla skriver i denna då blir vi såååå  glada ha de gott / steff

länk till filmen från eurotrail :  http://www.youtube.com/user/steffmustang#p/u/0/qsBtAgSYOcA

 

Tags: | Categories:

Hej mina vänner här kommer en vinnarbil denna bil  bestämde vi i crew att  denna skulle få endofsummers specailpris 2009  . har fått lite info från ägarna.

bilen köptes 2008 i Helsingborg och kommer från Califonien och är en 2002:a, bilen var i det utförandet när den kom, det enda som vi monterat är en Mach1 frontspoiler resten av beställda delar stals ju.  XENON karosspaket sitter på bilen, den är något sänkt,  20" Fosse fälgar,  bilen har mer än 300+HK, Magnaflow performance exhaust system finns, Foose design det är där bilen ska vara hopplockad.  Bilen har vita instrument m.m.  Bilen ska vara den enda i Sverige enl. försäljaren, vi har inte sett något liknade.

Vi kommer givetvis till eran träff i Borås även om det skulle snöa.  Hölsningar: från Max o Maria  i Skövde  ,,,,
  vi i crew kommer även i år välja en bil som har något extra eller nån speciell detalj som vi gillar  ha de gott  vi höres o synes  / steff
                      
Tags: | Categories:

augusti 1008

sommarstugan i varberg

Hej alla mina vänner tbx i borås från ett 3 dagars party i zeppos sommarstuga i varberg  jag o zeppo o sella och några andra kompissar har haft mycke kul ,  men jag har även hunnit med lite foto jobb i varberg har fotat en Porsche även en  Pontiac från 1936 har hamnat i min kamera kommer ett repotage om dessa bilar i vinter.  alla kvällar har vi varit på solviken en pub i apelviken ett grymt gäng från gbg spelade ska fixa lite med all film ska försöka lägga upp lite film senare återkommer med detta bilden visar zeppos sommarstuga där vi håller till väldigt mycke ha de gott vi höres / steff

 

Tags: | Categories:

augusti 1006

veddige 5 augusti

Hej mina vänner jag o seppo stannade till i veddige kollade in torsdagsträffen där det var runt 50 bilar  inte en enda mustang dök upp !!!!  nåväl lite crusin i varberg på kvällen innan vi avslutade kvällen på solviken med ett grymt coverband hoppas kunna filma detta band lite under helgen återkommer med detta ,  bilden på hunden eller vad det är satt på en snygg hotrod 

ha de gott   / steff

 

Tags: | Categories:

augusti 1004

röd mach 1

hej mina vänner måste bara dela med mej av en upplevelse jag som brukar vara ensam om en mach 1 på alla träffar  hmmm     nu fanns det en till såg denna grymma mach 1 i falköping hoppas ägarna till bilen kommer till endofsummer då lovar jag dom  finaste platsen på träffen  ägarna till denna mycke fina bil heter christina o christer  wolfbrandt och kommer i från örebro  ,   please kom till borås 18 sep ,,     ha de gott vi höres / steff

 

Tags: | Categories: