Hej alla då har vi lagt ännu en tillställning på hyllan denna gång var vi i hässleholm denna träff är riktikgt stor massor av snygga bilar ,  i mustanghagen var det 103 mustanger . sella hade kört längst av alla mussar så han fick  longdistance pris,  då får vi jobba en vecka till sen laddar vi för nossebro som är en grymt bra och stor tillställning nossebro är den 5 juni någon som vill samåka bar hör av er till mej  . som vanligt lite bildspel  från träffen   ha de gott vi syns och höres /    steff

http://www.youtube.com/watch?v=sfkCMmY2Hug

Tags: | Categories:

maj 1028

prisvinnare 2009

Hej alla nu har jag hittat ännu en vinnare kenneth hoffre som han heter och kommer i från lerum träffade jag på tjolaholm slott  fick en pratstund med kenneth  som blev minst sagt överlycklig på våran träff då han åkte hem till lerum med priser för 3500 kroner kenneth vann bästa lack från LUNDBERG & STARRÉN MÅLERI AB ,   även priser från   http://www.vp-autoparts.com/   plus  http://www.midlandoil.se/      tre  tunga priser från våra sponsorer ,  kenneth hälsar och tackar    sponsorerna som gav han priser , han tackar även vi i crew  för en kanonträff   inget  ska stoppa han från att komma 2010   vi tackar och bockar för allt beröm  ,  kan nämas att kenneth även vann pris på tjolaholm    så detta är en fantastisk fin bil  ,   ha de gott kör lungt i trafiken   / steff

 

 

 

Tags: | Categories:

maj 1024

Prisvinnare 2009

Hej alla nu har jag hittat ännu en prisvinnare från 2009, denna gången är det en bil från Borås som en av våra sponsorer valde ut. Bilen tillhör Peter Björk det är en 66 års modell med c4 och en lätt modieferad 289, Peters fina bil är nu såld...  Men ett litet rykte säger att Peter letar ny Mustang, som Peter sa bor man i Borås och har Mustang måste man ju bara komma till största träffen på västkusten! Han lovar att komma med eller utan bil 2010 vi i crew tackar o bockar för alla fina ord från peter om våran träff! Det är Borås Låsservice AB  som tyckte Peters bil var finast på träffen 2009.

Ha de gott alla kör lungt i trafiken / steff

Tags: | Categories:

Hej mina vänner då har vi  jag o sella  zeppo,   oscarsson,   magnus o anna-lena,   varit i huskvarna folkets park ingen dans denna gång tyvärr ,   men en jättestor bilutställning  detta var första träffen för i år och  tema mustang  räknade lite snabbt  det var ca: 60 mustanger ( puu tur dom inte slog oss)  jättemycke blandade bilar efter träffen tog pelle med oss på en crusin i huskvarna  upp på toppen av berget .  grymt  ett bildspel från träffen som vanligt mycke nöje   ha de gott kör lungt / steff

länken till bildspelet :  http://www.youtube.com/watch?v=DWyMyxb2cIo

 

Tags: | Categories:

Hej vi tog en liten utflyckt till emmaboda den 13 maj för att kolla på muscle car meet mycke bilar o lite häftig dragracing ,   undertecknad fick även posera med  världens starkaste man  ( magnus samuelsson ) den gubben är grymt stark han gjorde lite uppvisningar med armeringsjärn  och lyfte lite   bollar i olika vikter den största vägde 195 kilo, jag tog  lite bilder   mycke nöje  / steff

länken till bildspelet :  http://www.youtube.com/watch?v=A8gU9BjPleI

 

Tags: | Categories:

maj 1014

prisvinnare 2009

Hej alla hittade ännu en prisvinnare från våran träff denna gången heter vinnaren mats svensson från värnamo som vann pris för träffens snyggaste fälgar  plus top 3 i klassen 05 plus , mats berättar att han har fixat sin redan snygga bil i vinter med nya  headers race kattar  x-pipe  lite fix i bakvagnen  och lite annat lull lull , vi fick även mycke beröm från mats som gillar våran träff han återkommer 2010,   passa på att kolla denna riktigt snygga mustang  ha de gott kör lungt / steff

,

Tags: | Categories:

Hej mina vänner   detta förbannade regn har förstört 2 trevliga tillställningar denna gång var det vårmönstringen i borås som regnade bort  så djävulskt tråkigt  ,,  jag tog lite bilder  mycke nöje ,,  jag åker till   Muscle Car Meet, Emmaboda  torsdag 13 maj någon som ska dit o vill träffas 

 och snacka lite skit hör av er ,,,,,, steff

 

länken till bildspelet :: http://www.youtube.com/watch?v=gYpxIt2za2M Tags: | Categories:

Hej i går valborg var vi i ett regnigt ulricehamn för att kolla crusingen där jag kallar det parkeringsträff då dom flesta som trotsade regnet stog på torget o snacka skit med varandra jag o zeppo åkte i min mach1   sella körde sin 06   magnus lånade janne roush bil , vi stannade inte så länge men som vanligt hann jag med att fota lite bilder på träffen ,   fan vad tråkigt det är med regn hoppas nu solen o värmen kommer nästa helg då det är vårmönstring i borås samma igen vill någon samåka till träffen bara ring mej , ha de bra / steff

länken till bildspelet :  http://www.youtube.com/watch?v=jhJGODvReZM Tags: | Categories: