juli 0924

veddige

vi var ett glatt gäng som var i veddige den 23 juli det var massa fina bilar å runt 15 mustanger , tredje gubben från höger på bilden vi jobbar på att han snart köper en mustang han har dykt upp på flera träffar +crusat runt på wheels&wings  i en cheva impala Embarassed

han vill ha en mustang 65-66  cab så om någon som känner till en sådan som är till salu maila mej .... ha de jättebra  / steff

Tags: | Categories:
Då var Wheels and wings 2009 avklarat. Som vanligt var det jättemånga fina fordon på plats, både rullande och flygande. Tyvärr var vädergudarna inte med oss hela helgen, fredagen var fin men lördagen blev en minst sagt blöt historia. Som vanligt dök det upp många fina mustanger på Wheels and wings, Mustangklubben var givetvis på plats. Lite fina bilder från hittar ni här. Det finns även ett reportage i dagens GT.

Tags: , , | Categories:

juli 0913

sella fyller år

vi var och gratulerade sella i lördags som fyllde år en mycke trevlig tillställning på träslövs camping med mycke smörgåstårta å dricka därtill , nu är vi hemma ett par dagar sen är det  http://www.wheelsnwings.se/  som gäller det kommer även att vara en stor träff på torsdag i tvååker  http://www.torsdagstraffen.se/ med träff + band som spelar , ha de gott mvh / steff 
Tags: | Categories:

hej alla glada som hittat hit ,  nu har vi gjort bigmeet klart bara konstatera att denna träff är ju helt fantastisk , det var en otroligt häftig upplevelse att åka med i fincrusinen på fredags eftermiddag  sella  mangnus axelsson  tomas oscarsson var med i finbilscrusingen, hela stans invånare måste ha lämnat sina bostäder för att kolla detta , jag har aldrig sett så mycke folk på gatorna nån gång , jag å zeppo försökte crusa lite på lördagen men det var tvärstopp köer så långt ögat nådde,  vilken salig blandning av bilar allt från rena racebilar till stoora långa amerikanare , tror jag får sitta å redigera film o bilder i 3 veckor nu har fotat massor ,, och så fick 3 glada gubbar från organisationen endofsummer ta med sej fina priser hem sella tog dom 3 tyngsta priserna  magnus axelsson å tomas oscarsson fick varsit stort fint pris åtekommer med bilder kan ta en stund då jag ska börja jobba i morgon vart tog mina 4 veckor semester vägen ??

  ha en gott kört lungt / mvh steff

Tags: | Categories: