hej  då har vi varit på sportvagnsträffen där var ca 500-600 bilar vädret var väldigt oroligt strålande sol och störtregn omvartannat ,  mycke folk och mycke kanonfina sportbilar  inga priser till våra mustanger denna gång men lite kontakter med andra mussar ca 15 mustanger var väl där några lovade komma till borås den 19 sep några skulle fundera lite till ,  passade även på att ta lite bilder som vi ska lägga in på garaget.org ,  detta var näst sista träffen innan våran egen  träff så det närmar sej med stormsteg .  

bilderna ,  ett par från skövde som lovade komma till oss glömde fråga vad dom heter 

en kanonfin röd mustang vet inte vem ägaren är hoppas han kommer till oss

ovanlig bil detta är en jowett jupiter 1952

tur man har paraply när det regnar tycker sella och gert  ,,    

ha de jätte bra dax för lite eftersnack och lite öl  sellas garaget ,,    

 

Tags: | Categories:
ja då var det klart med träffplatsen , lördagen den 19 september klockan 10.00  är alla hjärtligt välkommna , alla som kommer på riksväg 40 från göteborg eller jönköping ta avfart 89  sen är det skyltat med mustang mvh steff  magnus  sella Tags: | Categories:

augusti 0922

skövde 22 augusti

hej igen jag och zeppo tog en liten tur till skövde i dag till deras bilutställning  solen sken hela dagen det var 700 bilar där ,  20 mustanger  vi snackade med många trevliga mustang folk flera kände till våran träff några nya som inte kände till oss alla var possitiva till endofsummer  bara vädret blir bra säger alla  så kommer vi ,    får hoppas på kanonväder då det ser ut att komma väldigt många bilar till oss då . denna vita musse på bilden var riktig häftig hoppas han hittar till borås.  bygga bil ja tur är väl att smaken är som baken delad denna epa-eller a-traktor ja vad säger man ?? Tags: | Categories:

augusti 0921

Rydal

Hej vi var några stycken som åkte till Rydal för en liten torsdagsträff, vi hade hört ryktesvägen att det kommer många bilar dit varje torsdag å det vill ju inte vi missa så: Steff, Sella, Oskarsson åkte till Rydal för att kolla läget. Rydal ligger ca 2 mil utanför Borås.

Mycket riktigt det stog ca 50 bilar av olika märken på den fina gräsmattan,  ett mycket trevligt renoverat café i 50-talsstil med mycket gamla saker som hockespel, skridskor massa singlar, plus massa 50-tals prylar å gott kaffe med fralla.

Inte många Mustanger men allt från äldre Volvo PV till fräcka hotrods. Fredagen den 4 sepetember kör dom sista träffen för i år med start 18.30. Kvällen avslutade vi tre med ett vps i Borås,  ha de gott!  / Steff

2 riktigt snygga mach 1 + en riktigt grym hotrod

 

Tags: , , | Categories:

augusti 0912

skroten bollebygd

det var en liten miniträff  i tisdags den 11 aug resan startade gbg , slutmålet var bollebygds bilskrot som sella visade upp för ett glatt gäng lite mingel först sen en go kaffe med fralla innan sella visade hur man skrotar en bil sen lite rundvandring på skroten detta var mycke uppskattat bland besökarna undertecknad fick även lite tid att prata för våran träff så hoppas att alla som kom till sella kommer till oss den 19 sep ,, ha de bra vi syns å höres / steff

Tags: | Categories:

augusti 0903

Militärpalatset bokat

Hej, då har vi bokat http://www.militarpalatset.com/, ni som var med förra året känner ju igen denna lokal. Vi kommer avsluta träffen här med mat o dryck å prisutdelning. Vi har bokat fram till 02.00, det är en stor bröllops fest på andra våningen så det blir nog en go mix när vi mussegubbar ska kolla festen på andra våning.
Laughing

Bilden visar 2 gentlemen som vann long distance price dessa hade åkt dryga 20 mil enkel resa för att besöka oss vem slår detta i år ???  ha det bra   / steff

Tags: | Categories: