Hej alla då har jag tittat på en slutkopia av våran film.
Filmen går på tryckning  24 november, så håll ut snart går den att beställa!

Bilden nedan visar omslaget till filmen.

Tags: | Categories:

När Mustangen står i vintergaraget måste vi ju roa oss på något vis, därför är det dansskor på ! ;)

Try JibJab Sendables® eCards today!Visst ser detta lovande ut inför den kommande DVD:n? Kanske får ni se liknande övningar även på den! ;)

Tags: , | Categories:

november 0915

DVD-film

Hej alla glada vi fyra i ledningsgruppen har nu kollat på en råkopia av våran DVD-film den kommer bli kanonbra! Vi har nu skickat tillbaka den för att slutfixas sen åker den på tryckning så håll ut, den kommer snart att vara tillgänglig ....

Ha de bra / Steff

 

Tags: | Categories:

En liten återblick från sommarens näst största träff: Bigmeet i Västerås -2009. Så grym träff, så många bilar!  Det var 104 Mustanger i Mustanghagen, vi hade 81 på End of Summer så vi är inte långt efter nästa år kanske ??

Tags: , , | Categories:

november 0901

Tibro höstmarknad

Hej alla glada! Jag har pratat med han som filmade träffen han håller på för fullt med sista putsen på filmen återkommer när den är klar.

Jag och Seppo var i Tibro i lördags för att kolla höstmarknaden där det var riktigt bra väder och sol flera bilar körde nedcabbat! Bilar ja, det var en massa bilar på dom olika parkeringarna men tyvärr såg vi bara 1 mustang... I övrigt var det bara fullzise bilar stora långa och många. Marknaden var nog lite mindre än i våras men det var en massa säljare där och en massa folk  så det var trångt att gå och titta, jag köpte en hotrod dock i 1.18 skala en kopia av ford32a som kördes i filmen "Sista natten med gänget" den var riktigt bra gjord och skiksnygg!

Vi var även på pg bilskrot för ett litet studiebesök fan vad grejer den skroten har, det finns allt UTOM EN KARDAN TILL MACH1-71! Vi träffade Max och Maria som vann End of summers crew pris, dom berättade att dom ska köpa nya grejer till sin fina mustang 01, dom siktar på att  vinna nästa år med. 

 

Jag har lagt upp fler bilder och filmer på youtube som ni kan kolla på länken här:

http://www.youtube.com/user/steffmustang#p/u/

Ha de jättebra vi höres!!  / Steff

 

Tags: | Categories: