februari 1115

Reportage 13 ford 58

Hej mina vänner hmmm sella den gubben han skulle maila mej fler bilder men nått har gått fel ,,    Vi tar nummer 13 i stället  en go gubbe en fin bil  claes  berättar för mej att  hans 3 första bilar var cheva 57 or köpte en ford 58 4 d stolpe på brodal 1965 som skruvades på till körkortet bärgades snart efter detta blev det en 56 cromvick med plastak och nästa bil en t-bird 60    ,   71 köptes den nuvarande 58 in som ett objekt . Den  ramlyftes och all rost lagades och fick en ny lack 1973 ,,,,      74  renoverades  även motor och låda  . Denna man som heter claes lust  och kommer i från borås  är väldigt sparsam  med orden  han skulle kunna berätta hur mycke som helst  om jänkare i borås  ,    clas har även en bror som har en snygg jänkare kommer repotage om den längre fram  kolla nu bilderna på claes snygga 58  a   /   ha de gott kör lungt  steff

 

                                foto : steff

 

Tags: | Categories: Reportage
Kommentarer är stängt