november 1029

dvd-film

Hej mina vänner måndag igen puu vad tiden går fort tänkte tipsa om en bra film   vi var några stycken som kollade denna i lördags som uppvärmning till ett 50 års-kalas    jodå kalaset var kanon  denna film är 4 timmar lång filmad på flera ställen i svedala mycke bra filmat  gott och få drömma sig tillbaka till sommaren 2010 nu när det är svinkallt och mycke snö ute   filmen går att beställa på ,,   http://www.summeronwheels.com/  

 ha de gott alla kör försiktigt  /  steff

Tags: | Categories:

Hej mina vänner nu kommer det en fullsize bil    hmm har du blivit galen steff en cadillac på en mustangsida jQuery15206237300339887446_1346262652935?? jo jag är nog allt lite galen  men visst detta är ju en sida för våran mustangträff endofsummer  men jag tror att alla som hittat denna sida gillar att se olika snygga jänkare rätta mej om jag har fel rätta mej inte om jag har rätt

för att kunna uppdatera denna sida ofta behöver jag mycke matrial  så upp till alla som kollar denna sida ska jag bara ha mustanger eller vill ni kära vänner läsa om allt möjligt  maila mej tyck till nu har ni chansen    steff777@live.se   japp här kommer det en kanon fin bil som tillhör en kompis från borås   ha de gott alla  / steffHej. Jag heter Jens ölander, född 65 bor i Borås. Äger en
cadillac coupe devill 1960.Inköpt 08 av Magnus på Lone stars cars, utanför
Ystad.Bilen kom till Sverige 07,Magnus lackade bilen o klädde om sätena innan
jag köpte bilen.Bilen har bara rullat ca 86000 miles.Det mästa på bilen har jag
renoverat.Blir motor o ny 400 låda i vinter.Hadde ett par jänkare mellan
1987,1991 sen barn o hus som många.Intresset kom till baka 2004 med en fin
bonneville.  Åker på mycke träffar rättvik
är en favorit  rångedala torsdagar  besöker jag ganska ofta  ,,
  
steff en stor eloge till dej för all tid du lägger  ner på denna fina hemsida  

 mvh jens

                                          foto : steff

Tags: | Categories: Reportage

november 1023

vp- autoparts

Hej mina vänner det var en mycke trevlig tillställning på vp-autoparts i lördags  mycke folk var där och titta på deras jättelager med tillbehör vi var där alla i crew från endofsummer o handlade nya grejer .  vi tog med några gubbar ner till bollebygd på lite rundvandring hos sella som visade sin 68 fb det bygget går framåt med stora steg  lägger upp lite bilder längre fram  mycke tjöt blev det film o foto visning och några groggar slank ner då går tiden fort ,,,,,   puuu snöar som fan här i borås nu när jag skriver detta  kör lungt alla ha de .. / steff

                                                        foto :  steff                             

                                         mycke folk stora fina lokaler

hmmm mycke bilar utanför ingen som körde mustang som vinterbil

       här var det många som stog länge o tittade på nya karossen

          till salu någon som är intreserad ???      ring vp-autoparts

      mycke kaffe och samling vid borden många glada gubbar

   kanske skulle tagit en större bil åkt från norge för att köpa nya grejer

Tags: | Categories:

november 1019

kändisar i borås

 Hej alla glada jag o zeppo var på fest hos volvo  när det kommer  kändisar som charlotte o klasse möllberg till borås  så måste ju bara jag stå längst fram med kameran i högsta hugg . flera företag var där och visa upp sej   även ola stokka och hans bror var där med sina fina volvo en pv en p1800 ska försöka fixa ett repotage om deras fina bilar  längre fram  volvo visade sina senaste bilar  även denna stcc bil  ,   charlotte mmmmm   oops slant på skrivbordet   ha de gott alla  / steff

                                            foto :  steff

Tags: | Categories:

november 1016

vp- autoparts

hej denna träff tänkte vi åka och titta på   hoppas vi ses där ha de gott  / steff

Lördag 20/11 mellan 9-14 har vi öppet hus i vår nya 1000 m2
fastighet fylld med Mustangdelar 65-73.
Vi bjuder på fika, visar vår
verksamhet och - en fabriksny 69 FB kaross!
Över 2500 artiklar i lager,
dessutom kommer 2 nya container in före invigningen.

Maila gärna till
mustang@vp-autoparts.se om
du tänker komma.

VP Autoparts
Industrivägen 7
513 32
Fristad
033-206464

http://www.vp-autoparts.com
                           foto : steffTags: | Categories:

bil nummer 2 ägs av en  kompis till mej jag har känt denne man sen 1977  dock lurade han mej rejält en gång för länge länge sen jag hade allt klart för köp av en mustang 71 mach-1 351 manuell låda grön metallic då denne kompis sa att vi skulle åka cheva camaro i stället  så jag köpte en sådan där camaro hmm ,  men jag hitta ju hem för ett par år sen när jag köpte en mach-1 , finns ju  ett ordspråk  kärt barn har många namn stämmer på denne gubbe ser du han komma gående kan du ropa   lennart , lummen , arvid. nenne, höbalen , tönten ,sladden , kan vänder sej om garanterat , 

 

en riktigt go kompis som även har tid för lite sport snack ( fotboll ) mellan allt bil prat ,   här kommer lite bilder och även en liten film på lummens fina impala-66 mycke nöje  ha de / steff

 

                        foto :  steff 

Jag är en kille på  55
år heter lennart johansson bor i ulricehamn  som började åka jänkare ca 1975, Köpte min
camaro 1978 en 71a hade den  till 1988 då jag sålde camaron. Under dessa 10 år byggde jag om den 2ggr  Byte av motor från 307 till 350 LT1och byte
av power gide till 350 TH. den stora ombyggnaden -82 -83 till flippfront i plåt
med öppningsbar motorhuv löstagbort scop . sedan ett upphåll från jänkare körde
motorcykel i några år. Sedan kom suget efter jänkare igen. 2007 i maj hittade
jag en impala 2dr coupe 1966 .Den var importerad från Kalifonien en ägaren  på bilen sedan 1966 motor 396 med 400 låda
12bultad bakaxel.air condition American racing fälgar och gått endast 6600mil
när jag köpte impalan. ägaren skickade men olja och oljefilter orginalfäljar
kapslar mm sam en notebok, Där han skrivit allt han har gjort med bilen år
datum hur många mil den gått. Jag åker på rätt många träffar  hjälper även boråsarna med sin träff
endofsummer  , kan nämnas att jag växte
upp med sella vi var grannar och har varit kompisar sen 50 år tillbaka , steff
lärde jag känna 1975 då vi jobbade på samma företag i 18 år  jag har haft mycke kul under alla år  med dessa 
2 stollar ,, 

/ mvh  lennart (lummen ) johansson

 

länken till filmen  : http://www.youtube.com/watch?v=IA7drlFPXUg

 


 
                   foto : lummen

Tags: | Categories: Reportage

hej här kommer första bilen jag träffade såg denna i veddige i somras 2010  träffade ägaren som heter lasse brunnsåker och bor i öxnevalla utanför horred  bad lasse skicka lite info om den fina bilen .

denna bil gott folk är väldigt ovanlig i svedala ,   ha de gott / steff

Bilen , är en Pontiac two door  touring
sedan de Luxe Eight årsmodell 1936
Importerades från Colorado Springs 2004.har gått
över det mesta fast det kanske inte ser så ut.
Motorn är en rak åtta.Bilen verkar vara väldigt
ovanlig i den kombinationen åtta & tvådörrars.
När jag fick den var det skotthål i ett par rutor
& det låg patroner inne i kupen,fan vet vad den
bilen har haft för ett liv innan?.Karossen är i det
närmaste helt rostfri,den är belagd med ett specialvax som skyddar plåten(går i
stort sett inte att ta bort)

Pontiacen är en gammal dröm sen 16-års åldern som jag kunde


uppfylla sen barnen vuxit upp.Jag håller nu på att renovera en MG MGA-57 totalt,
den var genomrutten.Plockar även med en motor till en BM Victor, Efter den
väntar en Ford 5-window-37 på att göras iordning.Innan jag fick tag på Pontiacen
renoverade jag en motocykel NSU 501 OSL-38,en väldigt ovanlig modell som jag har
kört en del med.Det står även en Husqvarna-38 som jag ska försöka få igång.Min
första motorcykel gjorde jag iordning när jag var 13 år,den fick jag av grannen
som nog trodde att jag inte skulle få igång den Har även en Honda 500C & en
Yamaha 1200 VXZ Venture. Jag åker väl inte så där mycket på träffar men däremot
åker vi ut ganska mycket själva på småvägar. Jag har ett företag som sysslar med
påbyggnationer & reparationer på lastbilar.

    foto  : steff

Tags: | Categories: Reportage

november 1005

snygga bilar

hej mina vänner nu är alla pristagare från 2010 klara,  nu ska jag börja  lägga upp mina kommpissars bilar det blir allt från elbil till grymmaste hotrod  börjar nästa vecka med en grym pontiac från 1936  , kolla denna mustang riktigt snygg tyvärr ingen kompis till mej men grymt snygg  ha de gott  / steff

Tags: | Categories:

Hej mina vänner här kommer ett litet repotage om håkan som hade kört längst för att komma till träffen 2010  nu har vi suddat ut 2008-2009 års rekord då vinnaren körde 21 mil enkel resa 2010 krävdes det dryga 30 mil för att vinna  long-distance priset det körde håkan  ,,  priset bestog av en glas-skål från Tranemo Ur & Gravyr  samt  presentkort på bensin  på 600 kr som benny (bege ) granath i alingsås skänkt  ha de gott alla / steff

                                                    foto : steff

Hej! Jag heter Håkan Lyhagen är 52 år föddes 58 och dom snyggaste bilarna gjordes då men dyra . Bor i Kågeröd med frun Karin och vår dotter Elin.Har egen firma med grävmaskin. Har alltid haft motorintresse,

började med att min far hade en Impala 59 måsvinge.
Haft en Dodge för många år sen men aldrig haft tid att leta efter en klassiker. Har alltid varit svag för Chevor.
När vi väl bestämde oss för att skaffa en ville jag ha Camaro 68 eller cheva 66, men då sa frun nej, ska ha min Mustang.
Som ni alla vet så vinner frun.
Hittade en grön 67 med vit cab på nätet körde å kollade å blev frälst i den , så det blev ett köp å väl va de för vi har fått mycket beröm för den.
Men jag bestämmer ljud o fälgar blev headers o 3 tums rör med protest men finns hörselskydd he he.
Det är mycket jobb med en gammal bil, men när den väl fungerar är det jätte roligt att kunna köra och cruisa på sommaren.
Vid träffen i Varberg kom någon av er och sa att vi måste köra till Borås å så blev det.
Har kört på många träffar och de e helt underbara människor som kör jänke oavsett märke och årsmodell.
Ångrar inte att vi körde trots dåligt väder trevlig träff och som vanligt trevligt folk.
I vinter blir det att fixa diverse så man kan köra nästa sommar ,blir kanske Borås igen bara skoja klart vi kommer.

                             Mvh Håkan & Karin

Tags: | Categories: