februari 1113

reklam

Hej mina vänner har fått mail och telefon från några som undrar varför deras repotage inte kommer in då jag varit och fotat för flera veckor sedan ni kan vara lugna alla repotage kommer men då jag hade jättemånga från förra sommaren måste jag ta dom först . Fick första bilden från usa från sella  hur  lyckades han att få denna lokala reklamsäljare att åka runt med våran logga i los angeles flera timmar då denne truck driver skulle göra reklam för den stora bilträffen i longbeach där sella skulle åka och titta på sella brukar ju kunna muta folk med tårtor men funkar detta i usa ????  njaa tydligen  men medje att det vore häftigt att sett denna truck med våran reklam åka flera timmat i los angeles bra jobbat sella .  Kommer mera bilder från usa  ha de gott  / steff

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt