juni 1029

prisvinnare 2009

Hej mina vänner nu har jag hittat ännu en vinnare från 2009 ägarna som heter  håkan o helena  ericsson och som kommer från falkenberg detta mycket trevliga par träffade jag på power start of summer i hässleholm .  det var  Tranemo Ur & Gravyrservice  som var en av sponsorerna som valde denna fina röda mustang,  dom berättar för mej att dom köpte bilen 2007 på exklusiv cars i Ystad och att dom alltid gillat mustang i vintras blev det lite fix  Roush sidokjolar sido scoop båge och lite inredning , båda säger samtidigt att dom kommer till oss även i år skoj. kan nämnas att denna bil vann klassen 2005-2010 i hässleholm  jätteroligt att vinnarna hos oss även vinner på andra utställningar , nu har jag hittat en till som vann kommer träffa han i varberg i sommar sen hoppas jag att jag träffar ägarna till bilen som vi i crew tyckte var snyggast 2009 på bigmeet , 

  ha de gott / steff

 

 

Tags: | Categories:

juni 1027

mörkare tider

Hej mina vänner söndag morgon midsommar är över och nu vänder det mot mörkare tider hemsk tanke puuu ,  ja ja  men nu kommer ju en period med massor av sol och  semester och grymma tillställningar  vi börjar med att åka till backamo på lördag den 3 juli  ,  raggarbilen på bilden är ju sååå grym ägaren måste vara stolt för denna häftiga lilla bil ,,  ha de gott kör lungt  / steff

 

Tags: | Categories:

juni 1021

Midsommar

Hej ni   vi i crew vill önska er alla som besöker våran sida en riktigt riktigt  trevlig midsommar  ta det nu försiktigt med silla biten  och nubben  ..  Cool

                            /   magnus   steff   sella   tomas  

 

Tags: | Categories:

Hej mina vänner då kommer lite bilder från vårgårda där vi var i lördags  det var svinkallt och halv storm där uppe men några timmar stannade vi allafall träffade några trevliga mustangägare en hade varit på våran träff förra året en lova komma i år så det ser bra ut för endofsummer , det fanns ett jättetält med marknadsstånd massor av gammla prylar till salu ,   nästa lördag den 19 juni  går bilen till varberg då vi ska kolla lite fina fordbilar det är fordklubben som har sin årsträff i apelviken förra året kom det ca 80-90 bilar en mycke trevlig tillställning . ha de bra kör lungt / steff

länk till bildspel : http://www.youtube.com/watch?v=SxFMC6j8rUc

 

 

Tags: | Categories:

Hej  det finns en rolig träff i bollebygd för alla som gillar att klä ut sej och cykla samtidigt som man intar lite roliga drycker längst vägen  banan är ungefär en mil att cykla sen är det en stor fest vid målet med rockband o mat vinner gör den som har bästa roligaste orginellast mundering på sej . detta   arrangemang  firade 30 år i år det var säkert 200-300 som cyklade banan ,  ha de / steff

länk till filmen : http://www.youtube.com/watch?v=VfKksHRzAVw

 

Tags: | Categories:

Hej mina vänner  då var jag på  en träff i borås för några veckor sen det var träffen som bara släppte in bilar från 70 talet  det kom ca: 450 bilar riktigt bra det fanns la inte så jättemånga amerikanare men för er som gillar andra coola 70 talare så är detta en rolig träff som är återkommande varje år  i borås.    vi skulle bli så  jätteglada om ni som tittar på bildspelen klickar på kommentarer som finns under bilden och skriver nått hur ni hitta till endofsummer om ni gillar nån speciell bil eller vad som helst  vi har ju fått några men vi vill ha mer så tryck på kommentaren skriv nått  / mvh steff

länken till 70 tals bilarna:  http://www.youtube.com/watch?v=rOpwTJL7Ems

 

l

Tags: | Categories:

Hej alla glada nu har vi fått uppleva största träffen hitills det kom en bra bit över 3000 bilar ,  viket strålande väder solen sken hela dagen ,  men denna sol gör det inte lätt för mej att fotografera skickar sina stålar på allt krom nää fyyy fan,  ja ja man kan inte få allt , söndag igen veckorna går för fort  ,,

denne lille coola kille ser ut att trivas i sin papas bil gömde fråga vad han heter ,

och här kommer länken till bilder från nossebro:   http://www.youtube.com/watch?v=gC0Y3YUTHvU

 

 

Tags: | Categories:

Hej alla då har jag varit på en stor crusin jag fick åka  med lummen i hans  höbalbil  ( impala )  det var över 300 bilar och kanon väder lummen dreglade över bilen på bilden det är en av lummens drömbilar en cheva 58 ,  tog lite bilder och filmade lite mycke nöje ha de gott kör lungt / steff

länken til bilderna : http://www.youtube.com/watch?v=nOEsUXdFW30

 

Tags: | Categories: