april 1026

mäktig kompressor

hej   måndag igen  jag o zeppo var på göteborgs motorshow  i torsdags lite väl mycke nya bilar  för våran smak  men det fanns även mycke annat och titta på så det blev 3 timmars tittande allafall ,   i lördags styrde  steff , sella , zeppo  cheva tahon till nossebro för veteranmarknaden där undertecknad blev la så där inponerad 95 % mopedgrejer men skrothandlarn   ( sella ) upplevde julafton en gång till så där blev det 4 timmar tittande jodå sella köpte allt lite skrot ha ha , nu ser vi fram imot den grymma crusingen i ulricehamn på fredag 30 april hoppas nu på mycke sol någon som vill samåka från borås så bara hör av er till mej vi har inte bestämt vilken tid vi åker ännu ,,   hittade denna grymma bil ingen mustang dock  på näten vilken snygg kompressor     ja ja även damen är snygg  ,  ha de bra alla kör lungt   / mvh steff

 

Tags: | Categories:

april 1017

prisvinnare 2009

hej jag tänkte göra ett minirepotage om alla som vann priser på endofsummer 2009   först ut blir mannen son vann priset    FASTEST HORSE  prestanda testet 0-100  

snabbast 0-100 blev jack söderberg från göteborg med sin urläckra svarta roush stage 3   .  träffade jack förra veckan  han berättade att han tyckte vi hade fått till en kanonträff lovade att komma även 2010

kan nämnas att jack gjort mycke med sin bil i vinter nya snygga fälgar o däck . en grym grym bil sterio anläggning. flyttat batteriet till skuffen lite lull lull i motorrummet .  stt stort grattis till blackjack från crew .

ps: alla ni som vann pokaler hos oss 2009 kan väl maila eller ringa mej så kan vi kolla när vi kan träffas så jag får fota er för ett litet repotage  ,,  mvh / steff

Tags: | Categories:

Jag o Sella med våran driver Zeppo var på garagefest i Fritsla i lördags 10 april. En mycket trevlig tillställning med en massa bilar o mycket trevligt folk, jag åker ju aldrig på någonting utan min kamera så kära vänner här kommer  ett bildspel från träffen mycke nöje / Steff

 

Tags: | Categories:

Ja då var även Elmia avklarad, snön har inte smällt ännu och redan har vi varit på 2 träffar. Elmia, ja massor av folk massor av snygga bilar tur vi var där när det öppna så jag kunde fota alla snygga bilar. Runt 12-16 tiden var det proppfullt med folk men kära vänner här kommer ett bildspel från träffen hoppas ni gillar detta ...   mycke nöje  / Steff

 

Tags: | Categories: