februari 1119

NY PYJAMAS

Hej mina vänner då har det kommit ännnu ett mail från usa ,Denna gång visar sella upp sin nya bil han köpt i santa monica sella som ville ha en 4 + 4 drive  dessa var väldigt svåra att få tag i 2+2 fanns det många av  men han fann en som han gillade detta är en 07 ford expedition   eddie bauer edition  som står för en massa

 xtra lulllull denna har även en gps och en sterio som klarar att spela dansband denna dansband edition är grymt svår att hitta därborta ,  Sella besökte även företaget wheelwharehouse där nya 22 tummare med tillhörande 305 däck inhandlades  även nya fomrsydda mattor har köpts in,   sella hälsar till alla läsare han har 20-25

grader varm därborta puuu -13 här när jag skriver detta ha de gott  kör lungt /  steff

                          

                                         foto : martin

sella har även hunnit med att köpa en ny pyjamas den ser ju gooo ut  han sover jättegott i den ,,,

                                eller ska han resa ut i rymden  ?????????

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt