februari 1105

garagefest hos sella

Hej mina vänner  måste tacka pher vem det nu är som skrev i gästboken om hemsidan tack  sån respons gör att jag jobbar ännu hårdare på att denna sida ska bli inte bara västkustens bästa sida ,  jo  vi  hade vi en liten garagefest hos sella  vi var väl en 20 personer  där mycke v8 snack många cheva gubbar var där även en höbal men vi förenades i en stor kram alla  ha ha ,  Mycke v8  snack o jag  fick  även tillfälle att visa mina bildspel  från youtube ,  Hmm senare på kvällen blev  det tema uggla då hade vi för länge sen slutat tjata om ford cheva   lite bilder från den mycke roliga festen  ha de gott kör lungt / steff

                                          bakom kameran som vanligt  steff   

ett gott gäng men bara en tjej hmm jag vet att det finns 2 kärringar till på bilden

denne man kom drack upp hela sellas barskåp  ge mej ett namn på denna gubbe

mmmmm  måste vara kärlek  fint minne träffades i en mustang ha ha

fotoalbum från 70 talet  puuu vilka minnen  kan 70 talet komma tbx please

                                            foto:  zeppo

tema uggla men va fan  trodde festen var 18 år +  en mini uggla på högerflanken

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt