Hej mina vänner i dag har vi varit hos krister lindblom och hälsat på han har en essomack med massor av prylar mycke sevärt ni kan kolla in hans site  http://www.essomannen.com/  där finns massor av info från mackar och bilder på bilar som hälsat på hos krister ,   krister lovade att sella skulle få jobb här om han klarar av pryotiden  vad tror ni kan sella kränga bensin ??

 

 

Tags: | Categories:

hej mina vänner då var även varberg avklarat för detta året grymt väder och mycke bilar , MEN det var inte min helg en massa strul med bilen plus att jag hamnade i en poliskontroll nummerskylten fram sitter för långt in 1500 kr i böter hade ett jättesnyggt mustangskattekvitto 1500 till men tog jag bort märket på plats så slapp jag dessa böter och så tyckte polisen att blinkers bak lyste för dåligt puuu så ombesikting och 1500 i böter ja ja nån som vill köpa en mach 1 billigt ,  tur att min kamera funkar som den ska tog lite bilder och filma lite  mycke nöje  / steff

här kommer länken tilll varbergs bildspel : http://www.youtube.com/watch?v=73WaJGu2fR0

 

Tags: | Categories:

hej mina  vänner här kommer den snälla   filmen om bigmeet  för att komma åt dom ocensurerade bilderna krävs det att ni är djävligt snälla mot mej .   nu går vi vidare i planeringen nästa träff är på  hemmaplan ja nästan hemmaplan dåååå   VARBERG   Wheels&Wings   vi åker ner på onsdag då sella ska fylla år så vi ska fira han då med lite tårta ( han brukar ge bort tårtor )  torsdag är det i tvååker kommer garanterat massor av bilar sen fredag lördag  varberg   vill ni komma i kontakt med oss så finns vi i mustanghagen fredag o lördag  bilden är från västerås  killen hade bigmeet snyggaste bil eller hur ?????  ha de gott vi höres o synes   / steff

länken till bildspelet : http://www.youtube.com/watch?v=FruxoVQmDzg

 

Tags: | Categories:

Hej söndag middag precis   hemkommen  från en mycke trevlig 4 dagars utflyckt till bigmeet  västerås , vilket väder kanon hela helgen  jag o zeppo o bozze som åkte i servicebilen hann faktiskt slita oss från alla bilar nån timme då vi åkte  till björnön och tog oss ett dopp i mälaren  riktigt gott, bilarna ja inte mycke mustanger i hagen tor fre men i lördags var det 127 mustanger i hagen mycke bra,  i år hade dom tagit bort priserna i stället serverades det korv med bröd o  kaffe kaka    till alla i hagen  smakade mycke bra,  MEN  min personliga åsikt är att det ska vara priser på en träff  känns roligare med ett avslut då alla träffas framför priserna nu drog alla bara i väg   men som sagt min egen åsikt  vore ju roligt om ni som har en åsikt kan klicka på kommentarer  eller maila mej kommer ni till borås om vi tar bort vårat prisbord ????????    lånade bort min kamera till kerstin oscarsson som tog en riktigt bra bild på oss gubbar med mustangklubbens hövding pontus i mitten  MEN det finns ett fel på bilden maila eller skriv på kommentaren bästa motivering fixar vi nått pris till  ,,,    nu ska jag sätta mej i min källare och gå igenom 20 gig film o foto som jag tog i helgen så ni som vill se liter bilder får vänta några dagar ha det bra i värmen  /  steff

 

Tags: | Categories:

Hej mina vänner då fick vi uppleva årets hitills varmaste dag 35 grader varmt och strålande sol hela dagen ,  vi var i backamo för att kolla in deras träff  jag har inte varit här förut .   det var en mycket fin träff med många olika goa bilar  och riktigt många mustanger i hagen ,  hemresan gick via göteborg där vi körde några varv på stan nu var det kanon med en cab -musse  en god middag på bamboo resturang kvällen var vi på crusin i ulricehamn vi hann med mycket roligt denna dag  bilden visar benny granaths fina 06  ,  ha de gott i värmen / steff

länk till bildspelet från backamo : http://www.youtube.com/watch?v=yRnzNW9qA7c

 

Tags: | Categories: