januari 1114

ROADRUNNER

Hej jag har fått mail om  hur hittar man äldre inlägg då det kommit till många nya läsare av denna sida kanske det finns mera som inte hittar  när ni börjar läsa denna text precis åvanför texten ni ska läsa står det med svarta bokstäver  ROADRUNNER precis åvanför denna står det med gulorange text ÄLDRE INLÄGG

klicka där så hamnar ni på mängder av bilder och repotage och bara klicka på den hela tiden så kommer ni bakåt ,   hoppas detta hjälpte ,   ska sätta mej i helgen och börja uppdatera träffkalendern som ni hittar i det svarta fältet  det finns ju som vanligt hur mycke träffar som helst att åka på  men ska försöka hitta dom bästa

tack alla ni som mailat mej lite historia om er och eran bil nu har jag säkert 15 repotage klara som kommer att läggas ut här , fick i går ett telenummer till en kille som har en corvette som jag ska besöka längre fram  ,  ni som inte hittat min youtube sida där finns det massor av bildspel och film från träffar klicka på denna länk så kommer ni dit direkt mycke nöje ,   http://www.youtube.com/user/steffmustang?feature=mhum 

bilden från ett soligt o varmt hässleholm 2010  denna grymma roadrunner det är sååå snygg  ha de gott  kör lungt /  steff

                                foto :  steff

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt