Hej alla i går söndag var vi och hälsade på i ett garage i bollebygd där jag träffade berndt som har en impala 60  med en fet fet 350 med  6.71 kompressor  kommer info och bilder längre fram  i dag tänkte jag visa mitt och zeppos fina cheva van som vi köpte för några år sen ,   vi tröttnade på att ligga i bilen när vi åker till bigmeet hitta rum eller hotell där var ju inte lätt så vi köper en van sa vi ,  vi satte ut en annons på köpes vi fick masa svar men oj oj oj vilka rostburkar inte lätt att hitta en snygg sån här då vi ville ha en cheva 88-89 som vi tycker är snyggaste årsmodellen efter flera turer för att titta på rostburkar så ringde en kille när vi var på väg hem från göteborg  sa han hade en kanonfin en ägare i svedala han hade skälv varit i tyskland och hämtat den för en massa år sen cromefälgar high top kaptenstolar ingen rost !!! nyrenoverad växelåda  hmmm lät lite för bra  trodde det var nån kompis som ringde och skoja fråga var han bodde ha sa rydboholm  2 mil från borås  vi kunde komma titta på en gång den stog i ett garage han hade inte kört med vanet på flera år då han har flera jänkebilar detta var mitt i vintern så vi kunde inte bara ta ut denna jättefina van i snö och slask för provkörning då åven zeppo kände ägaren så slog vi till vanet fick stå kvar till maj då vi hämta den vi har besiktat den flera år i rad med blanka papper första året vi kom för besiktning sa besiktningsmannen att det var väldigt länge sen han såg en sån här fin van  det sitter en 350 med 700 låda bäddbar soffa kaptenstolar  vi har även monterat en sterio och dvd-spelare  tv  lapptop  ,  detta var lite historia om våran servicebil   ha de gott  / steff

 

                                         foto :  steff

 

Tags: | Categories: Reportage
Kommentarer är stängt