oktober 1006

vinnare klass 74-04

hej här kommer repotaget om vinnaren klass 74-04   micke vann även tävlingen fräckast motorljud  en tävling som vi körde för första gången i år vi i crew valde ut 6 bilar som vi tyckte publiken skulle lyssna på lite extra  tog fram dessa till ringen sen fick alla gasa lite en stund  sen var sen upp till publiken att rösta kan nämnas att micke hade några riktigt tuffa motståndare allt från gt500 shelby till en drag racing musse så bara att gratulera från oss i crew till micke som var på sin första träff och fick med sej 2 snygga pokaler hem  kan nämnas att micke tänkte inte åka för det regna vilken tur för han att  han ändra sej ,  micke skickade mej denna info om han o hans bilar tack micke ha de gott alla  / steffHär kommer lite info om mig och min bil vinnare av klassen "74-04" samt "fräckast motorljud"

Jag är en 39årig dansk som bor i Kållered med min sambo och våra två barn. Jag jobbar som lagerchef på ett Amerikansk företag i Mölndal. För mig som alltid varit bilintresserad vart det lite av dröm att flytta till Sverige, eftersom priserna på bilar i Danmark är ett skämt och gör att bildrömmar oftast förblir just drömmar! Har alltid gillat Amerikanska bilar men även BMW som också fick bli min förste och enda bil i Danmark innan flyttlasset gick till Sverige. I Sverige har jag sedan förbrukat en rad olika BMW allt från Alpina och M5or till klassikern 635csi. Men efter ett tag i Sverige blev drömmen om en V8 verklighet när jag införskaffade en Pontiac Trans Am GTA.
Denna väckta stor uppmärksamhet hos mina polare i Danmark på den tiden. Tyvärr såldes den till förmån för en tjänstebil men drömmen fanns förstås kvar. Det dröjde dock ganska länge innan jag införskaffade en V8 igen. Bilen fick bli en kompromiss eftersom den stora pojkdrömmen alltid varit en Corvette. Men eftersom den är ganska opraktisk med två små knattar fick det bli en annan udda skapelse, nämligen en Holden Commodore SS med LS1an från Corvette. Nu hade jag en Corvette med baksäte men ändå blev suget för stort så jag skaffade mig även en Corvette C4 -92 med LT1an. Nu hade jag verkligen fått blodat tand på udda bilar och V8 och skaffade därför en Pontiac GTO -05 med LS2an Sedan fick jag ett tillfälligt hjärnsläpp och köpte en sprillans ny Mitsubishi Lancer Evolution 10 Men efter att ha lekt klart med den förverkligades drömmen om en bil jag ALLTID gillat! nämligen den nästan kult förklarade SVT Cobra "Terminator" Min förste Mustang som importerades från Californien. Bilen hade aldrig sett regn och när den kom saknades till och med torkare på bilen. Så jag vart ganska tveksam att åka på min förste träff
http://www.endofsummer.se. p.g.a. vädret. Hade inga förväntningar alls på träffen men när Steff sa att jag skulle vara med i tävlingen "fräckast motorljud" vart jag ganska segervis  Bilen lämnar i dags läget ca 500rwhp. Redan original matchar Cobran den nyare GT500 som förövrigt mkt. väl kan bli min nästa bil, eftersom sambon tycker Cobran är lite för "manlig" då hon inte orkar trampa ner kopplingen 

Tack för ett mkt roligt event hoppas vi ses snart igen

Mvh Micke

    foto :  steff

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt