oktober 1009

sponsor priser 2010

Hej nu är det dax att lägga upp bilarna som våra sponsorer valde ut som deras favoriter riktigt skoj att det är så delade meningar vilken bil som är snyggast för dagen tror att alla sponsorer valde olika bilar jätteskoj att så många får pris , första sponsorn som valde bil är målerifirman    lundberg & starren   som tyckte denna fina grabber orange skulle få deras pris ett presentkort på 1500 kroner  skoj tror denna var den enda orange musse mycke snygg färg tycker jag ,    vi i crew gratuelerar till priset  ,      fick tag i ägaren som mailade mej detta svar  / ha de gott steff

Jag heter Tobias Hedvall, 25 år och kommer från Vara. På veckorna så jobbar jag för ett bemanningsföretag och har sedan februari  varit uthyrd till Autoliv i Vårgårda där jag monterar ihop airbags.

Jag har varit intresserad av amerikanare så länge jag kan minnas så strax innan jag fyllde 20 så var det dags. Jag importerade med lite hjälp in en svart Mustang GT cab från 2001 från staterna. Åren gick och jag var fortfarande jättenöjd med min musse men tyckte att -05 modellen såg så läcker ut så jag började leta men hittade ingen jag riktigt fastnade för. Till slut så hittade jag rätt bil, en GT från 2007, och köpte den över telefon efter att bara sett bilder på den på internet, bilen kunde ju vara såld när som helst och åka 40 mil enkel resa för att titta på den var svårt att planera in.

Säljaren var väldigt trevlig och efter en provtur och lite fika bar det hemåt för att mindre än 20 timmar efter ägarbyte rulla in på mitt livs första bilträff, end of summer,  där jag tilochmed fick pris

       foto : steff

 

.

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt