juni 1029

prisvinnare 2009

Hej mina vänner nu har jag hittat ännu en vinnare från 2009 ägarna som heter  håkan o helena  ericsson och som kommer från falkenberg detta mycket trevliga par träffade jag på power start of summer i hässleholm .  det var  Tranemo Ur & Gravyrservice  som var en av sponsorerna som valde denna fina röda mustang,  dom berättar för mej att dom köpte bilen 2007 på exklusiv cars i Ystad och att dom alltid gillat mustang i vintras blev det lite fix  Roush sidokjolar sido scoop båge och lite inredning , båda säger samtidigt att dom kommer till oss även i år skoj. kan nämnas att denna bil vann klassen 2005-2010 i hässleholm  jätteroligt att vinnarna hos oss även vinner på andra utställningar , nu har jag hittat en till som vann kommer träffa han i varberg i sommar sen hoppas jag att jag träffar ägarna till bilen som vi i crew tyckte var snyggast 2009 på bigmeet , 

  ha de gott / steff

 

 

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt