hej alla glada som hittat hit ,  nu har vi gjort bigmeet klart bara konstatera att denna träff är ju helt fantastisk , det var en otroligt häftig upplevelse att åka med i fincrusinen på fredags eftermiddag  sella  mangnus axelsson  tomas oscarsson var med i finbilscrusingen, hela stans invånare måste ha lämnat sina bostäder för att kolla detta , jag har aldrig sett så mycke folk på gatorna nån gång , jag å zeppo försökte crusa lite på lördagen men det var tvärstopp köer så långt ögat nådde,  vilken salig blandning av bilar allt från rena racebilar till stoora långa amerikanare , tror jag får sitta å redigera film o bilder i 3 veckor nu har fotat massor ,, och så fick 3 glada gubbar från organisationen endofsummer ta med sej fina priser hem sella tog dom 3 tyngsta priserna  magnus axelsson å tomas oscarsson fick varsit stort fint pris åtekommer med bilder kan ta en stund då jag ska börja jobba i morgon vart tog mina 4 veckor semester vägen ??

  ha en gott kört lungt / mvh steff

Tags: | Categories:

Kommentarer (2) -

Tomas
Tomas

Halla gubbar, trakigt att missa denna traff men jag skall inte klaga jag har det jattebra dar jag ar. Mycket gott att dricka, god mat och manga trevliga mannsikor. Hade fint dar hemma!!!Tomas
Tomas

Och grattis till de fina priserna!!!Kommentarer är stängt