hej mina  vänner här kommer den snälla   filmen om bigmeet  för att komma åt dom ocensurerade bilderna krävs det att ni är djävligt snälla mot mej .   nu går vi vidare i planeringen nästa träff är på  hemmaplan ja nästan hemmaplan dåååå   VARBERG   Wheels&Wings   vi åker ner på onsdag då sella ska fylla år så vi ska fira han då med lite tårta ( han brukar ge bort tårtor )  torsdag är det i tvååker kommer garanterat massor av bilar sen fredag lördag  varberg   vill ni komma i kontakt med oss så finns vi i mustanghagen fredag o lördag  bilden är från västerås  killen hade bigmeet snyggaste bil eller hur ?????  ha de gott vi höres o synes   / steff

länken till bildspelet : http://www.youtube.com/watch?v=FruxoVQmDzg

 

Tags: | Categories:

Kommentarer (2) -

sella
sella

underbart steff de här gör du jattebra. väntar med spånning att få se dom osensuerade bilderna för dom kallas väl så när du jobbar med kameranLose Weight Fast
Lose Weight Fast

Did you know that your blog doesn't show up properly on the iPad. If I were you I'd fix this problem right away since most people will most likely read your posts on their iPad. -EllenKommentarer är stängt