Hej söndag middag precis   hemkommen  från en mycke trevlig 4 dagars utflyckt till bigmeet  västerås , vilket väder kanon hela helgen  jag o zeppo o bozze som åkte i servicebilen hann faktiskt slita oss från alla bilar nån timme då vi åkte  till björnön och tog oss ett dopp i mälaren  riktigt gott, bilarna ja inte mycke mustanger i hagen tor fre men i lördags var det 127 mustanger i hagen mycke bra,  i år hade dom tagit bort priserna i stället serverades det korv med bröd o  kaffe kaka    till alla i hagen  smakade mycke bra,  MEN  min personliga åsikt är att det ska vara priser på en träff  känns roligare med ett avslut då alla träffas framför priserna nu drog alla bara i väg   men som sagt min egen åsikt  vore ju roligt om ni som har en åsikt kan klicka på kommentarer  eller maila mej kommer ni till borås om vi tar bort vårat prisbord ????????    lånade bort min kamera till kerstin oscarsson som tog en riktigt bra bild på oss gubbar med mustangklubbens hövding pontus i mitten  MEN det finns ett fel på bilden maila eller skriv på kommentaren bästa motivering fixar vi nått pris till  ,,,    nu ska jag sätta mej i min källare och gå igenom 20 gig film o foto som jag tog i helgen så ni som vill se liter bilder får vänta några dagar ha det bra i värmen  /  steff

 

Tags: | Categories:

Kommentarer (2) -

Magnus
Magnus

Jag gissar att det bara är Pontus som är under 100 kg SmileLummen
Lummen

det gäller ätt göra bra reklamKommentarer är stängt