Hej mina vänner då känns det som bil säsongen tagit fart på riktigt strålade sol om än lite kallt ännu men vi är igång .  Jag o sella o zeppo och  3 goa gubbar från varberg åkte till lidköping för att kolla in alla bilar och marknaden massor av folk massor av bilar i alla dess former .

Hörde lite snack i kulisserna att det var många som tyckte det var för lite riktiga bildelar och för mycke t-shirts o cd -skivor men så är det ju alla kan inte vara nöjda såg många komma bärande på kartonger i alla storlekar så visst fanns det folk som fyndade grejer .

Jag tog lite bilder kolla länken här mycke nöje  / steff         http://www.youtube.com/user/steffmustang?feature=mhum#p/u/0/kHNOFVxzim8     

        bilden under en av alla dessa 250 säljare  bengt från borås

                                  foto :  © steff  

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt