september 1016

mustang 2011

Hej mina vänner nu har jag pratat med en kille som heter anders larm och bor i mariestad han har den första 2011 mustangen som finns i sverige  anders berättar för mej att han gick in på fords hemsida och byggde i hop sin egen bil anders tänkte köpa en 2010 men fick nys om att 2011 års modell var uppgraderad med bland annat motorn på 412 hästar anders tog även ett comfortpaket  + lite andra options printade ut beställningen och skickade till http://www.exclusivecars.se/ som som beställde bilen den 19 mars 2010   puu lång väntan för anders då bilen kom till mariestad först den 20 augusti 2010  nu har anders kört ca_ 150-200 mil med bilen anders berättar vidare att en mustang alltid varit hans pojkdröm och vid 45 års ålder  äntligen kunnat se drömmen gå i upplevelse stort grattis från oss i crew ,   hoppas nu alla som kommer till borås på lördag får se denna fina bil men anders kan inte lova att han kommer men jag tjatade som faaannn på han att han måste komma och visa upp sin  2011 mustang så jag håller tummarna jag lovade han en vip plats ,  / ha de  bra steff

bilderna har jag fått av janne andersson från skövde  som hitta denna bil på en träff i mariestad tack janne

 

foto : janne andersson

 

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt