Hej mina vänner här kommer en vinnarbil denna bil  bestämde vi i crew att  denna skulle få endofsummers specailpris 2009  . har fått lite info från ägarna.

bilen köptes 2008 i Helsingborg och kommer från Califonien och är en 2002:a, bilen var i det utförandet när den kom, det enda som vi monterat är en Mach1 frontspoiler resten av beställda delar stals ju.  XENON karosspaket sitter på bilen, den är något sänkt,  20" Fosse fälgar,  bilen har mer än 300+HK, Magnaflow performance exhaust system finns, Foose design det är där bilen ska vara hopplockad.  Bilen har vita instrument m.m.  Bilen ska vara den enda i Sverige enl. försäljaren, vi har inte sett något liknade.

Vi kommer givetvis till eran träff i Borås även om det skulle snöa.  Hölsningar: från Max o Maria  i Skövde  ,,,,
  vi i crew kommer även i år välja en bil som har något extra eller nån speciell detalj som vi gillar  ha de gott  vi höres o synes  / steff
                      
Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt