Hej mina vänner  sella och oscarsson var i halden och tog hem fina priser  oscarsson vann klassen 05+   sella kom tvåa , även gun o per från varberg vann sin klass 64-66  dom berättar för mej att det kom ungefär 110 mustanger och att dom hade kanonväder hela helgen ,  mycke fint ställe med vacker natur ,   kan nämas att norrmännen hade lite egna regler cabben , motorhuven , bagageluckan  , var tvungen att vara uppe  det får inte finnas några personliga grejer inne i bilen  och att det skulle vara rent o snyggt i bagageutrummet ,  dom berättar för mej att det var flera svenskar som vann priser ,

oscarsson  , gun  ,   vann första pris  sella andra pris   foto : per johansson

gun karlsson o per johansson från varberg kommer ett repotage om deras bil senare i vinter   foto : okänd       ha de gott / steff

  Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt