Hej mina vänner  då var jag på  en träff i borås för några veckor sen det var träffen som bara släppte in bilar från 70 talet  det kom ca: 450 bilar riktigt bra det fanns la inte så jättemånga amerikanare men för er som gillar andra coola 70 talare så är detta en rolig träff som är återkommande varje år  i borås.    vi skulle bli så  jätteglada om ni som tittar på bildspelen klickar på kommentarer som finns under bilden och skriver nått hur ni hitta till endofsummer om ni gillar nån speciell bil eller vad som helst  vi har ju fått några men vi vill ha mer så tryck på kommentaren skriv nått  / mvh steff

länken till 70 tals bilarna:  http://www.youtube.com/watch?v=rOpwTJL7Ems

 

l

Tags: | Categories:

Kommentarer (1) -

Ralen
Ralen

Ja det var många bilar man kommer ihåg  min favorit bil när jag var ung var Saab och det fanns några som man kände igenKommentarer är stängt