april 1026

mäktig kompressor

hej   måndag igen  jag o zeppo var på göteborgs motorshow  i torsdags lite väl mycke nya bilar  för våran smak  men det fanns även mycke annat och titta på så det blev 3 timmars tittande allafall ,   i lördags styrde  steff , sella , zeppo  cheva tahon till nossebro för veteranmarknaden där undertecknad blev la så där inponerad 95 % mopedgrejer men skrothandlarn   ( sella ) upplevde julafton en gång till så där blev det 4 timmar tittande jodå sella köpte allt lite skrot ha ha , nu ser vi fram imot den grymma crusingen i ulricehamn på fredag 30 april hoppas nu på mycke sol någon som vill samåka från borås så bara hör av er till mej vi har inte bestämt vilken tid vi åker ännu ,,   hittade denna grymma bil ingen mustang dock  på näten vilken snygg kompressor     ja ja även damen är snygg  ,  ha de bra alla kör lungt   / mvh steff

 

Tags: | Categories:

Kommentarer (1) -

Lummen
Lummen

vilken bil med kompressor och vilken damKommentarer är stängt