april 1017

prisvinnare 2009

hej jag tänkte göra ett minirepotage om alla som vann priser på endofsummer 2009   först ut blir mannen son vann priset    FASTEST HORSE  prestanda testet 0-100  

snabbast 0-100 blev jack söderberg från göteborg med sin urläckra svarta roush stage 3   .  träffade jack förra veckan  han berättade att han tyckte vi hade fått till en kanonträff lovade att komma även 2010

kan nämnas att jack gjort mycke med sin bil i vinter nya snygga fälgar o däck . en grym grym bil sterio anläggning. flyttat batteriet till skuffen lite lull lull i motorrummet .  stt stort grattis till blackjack från crew .

ps: alla ni som vann pokaler hos oss 2009 kan väl maila eller ringa mej så kan vi kolla när vi kan träffas så jag får fota er för ett litet repotage  ,,  mvh / steff

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt