augusti 0921

Rydal

Hej vi var några stycken som åkte till Rydal för en liten torsdagsträff, vi hade hört ryktesvägen att det kommer många bilar dit varje torsdag å det vill ju inte vi missa så: Steff, Sella, Oskarsson åkte till Rydal för att kolla läget. Rydal ligger ca 2 mil utanför Borås.

Mycket riktigt det stog ca 50 bilar av olika märken på den fina gräsmattan,  ett mycket trevligt renoverat café i 50-talsstil med mycket gamla saker som hockespel, skridskor massa singlar, plus massa 50-tals prylar å gott kaffe med fralla.

Inte många Mustanger men allt från äldre Volvo PV till fräcka hotrods. Fredagen den 4 sepetember kör dom sista träffen för i år med start 18.30. Kvällen avslutade vi tre med ett vps i Borås,  ha de gott!  / Steff

2 riktigt snygga mach 1 + en riktigt grym hotrod

 

Tags: , , | Categories:

Kommentarer (1) -

Bergs skafferi
Bergs skafferi

Härligt att ni tycker om träffen i Rydal.
Torsdagarna fortsätter så länge vädret tillåter dock längst September ut.Kommentarer är stängt