hej  då har vi varit på sportvagnsträffen där var ca 500-600 bilar vädret var väldigt oroligt strålande sol och störtregn omvartannat ,  mycke folk och mycke kanonfina sportbilar  inga priser till våra mustanger denna gång men lite kontakter med andra mussar ca 15 mustanger var väl där några lovade komma till borås den 19 sep några skulle fundera lite till ,  passade även på att ta lite bilder som vi ska lägga in på garaget.org ,  detta var näst sista träffen innan våran egen  träff så det närmar sej med stormsteg .  

bilderna ,  ett par från skövde som lovade komma till oss glömde fråga vad dom heter 

en kanonfin röd mustang vet inte vem ägaren är hoppas han kommer till oss

ovanlig bil detta är en jowett jupiter 1952

tur man har paraply när det regnar tycker sella och gert  ,,    

ha de jätte bra dax för lite eftersnack och lite öl  sellas garaget ,,    

 

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt