Hej mina vänner nu kommer det en fullsize bil    hmm har du blivit galen steff en cadillac på en mustangsida jQuery15206237300339887446_1346262652935?? jo jag är nog allt lite galen  men visst detta är ju en sida för våran mustangträff endofsummer  men jag tror att alla som hittat denna sida gillar att se olika snygga jänkare rätta mej om jag har fel rätta mej inte om jag har rätt

för att kunna uppdatera denna sida ofta behöver jag mycke matrial  så upp till alla som kollar denna sida ska jag bara ha mustanger eller vill ni kära vänner läsa om allt möjligt  maila mej tyck till nu har ni chansen    steff777@live.se   japp här kommer det en kanon fin bil som tillhör en kompis från borås   ha de gott alla  / steffHej. Jag heter Jens ölander, född 65 bor i Borås. Äger en
cadillac coupe devill 1960.Inköpt 08 av Magnus på Lone stars cars, utanför
Ystad.Bilen kom till Sverige 07,Magnus lackade bilen o klädde om sätena innan
jag köpte bilen.Bilen har bara rullat ca 86000 miles.Det mästa på bilen har jag
renoverat.Blir motor o ny 400 låda i vinter.Hadde ett par jänkare mellan
1987,1991 sen barn o hus som många.Intresset kom till baka 2004 med en fin
bonneville.  Åker på mycke träffar rättvik
är en favorit  rångedala torsdagar  besöker jag ganska ofta  ,,
  
steff en stor eloge till dej för all tid du lägger  ner på denna fina hemsida  

 mvh jens

                                          foto : steff

Tags: | Categories: Reportage
Kommentarer är stängt