Hej vi tog en liten utflyckt till emmaboda den 13 maj för att kolla på muscle car meet mycke bilar o lite häftig dragracing ,   undertecknad fick även posera med  världens starkaste man  ( magnus samuelsson ) den gubben är grymt stark han gjorde lite uppvisningar med armeringsjärn  och lyfte lite   bollar i olika vikter den största vägde 195 kilo, jag tog  lite bilder   mycke nöje  / steff

länken till bildspelet :  http://www.youtube.com/watch?v=A8gU9BjPleI

 

Tags: | Categories:

Kommentarer (3) -

Lummen
Lummen

Inte en stor grabb utan två stora grabbarsella
sella

det var jättebra gort steffSamuel Steen
Samuel Steen

kul med lite filmsnuttar också. Har du mer film inspelad ifrån dragracingen. Är på jakt efter lite film på den gula Ford Fairlanen eftersom jag missade tillställningen och hade lånat ut bilen till brorsan. / MVH Samuel SteenKommentarer är stängt