mars 1312

Vykort 13

Hej gott folk det är sååå  jätteroligt när någon läsare skickar ett vykort.

Denna gång kom det ett från Magdalena som varit i usa

Stort tack nena för text o bilder.

 

  Hej Steff!

När jag var till California häromsistens så styrdes kosan bl.a. mot Blackhawk Automotive Museum i Danville, CA, på inrådan av min biltokige uncle Bob. http://www.blackhawkmuseum.org/
 Där finns det fantastiskt många exklusiva äldre bilar som är i otroligt fint skick. Som cab-ägare blev man ju lite impad av en enormt stor Cadillac med en V16-motor, även om hp var ganska beskedliga med dagens mått mätt (185)... :) Amerikanska bilar utgjorde bara en del av utställningen där det mest finns europeiska representanter. Personligen så är jag ju insnöad på amerikanska bilar och då lite mer moderna versioner än de som Blackhawk erbjuder en titt på men jag måste säga att det var en fantastisk utställning att besöka med alla dess sköna fordon.
Ja, det var ett litet axplock från Blackhawk-besöket. I övrigt är ju USA i allmänhet och California i synnerhet ett väldigt trevligt land att besöka för vanlig "bilspotting" på vägarna där man kan få syn på div amerikanska muskelbilar och andra skönheter! :)

Ha det bra så hörs vi! // Magdalena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: | Categories: Vykort
Kommentarer är stängt