februari 1315

Vykort 12

Hej gott folk det kom ett vykort från soliga mexiko

Stort tack för detta    Text o foto: anders johansson

Ha de gott / steff

 

Tjena Steff!! Tänkte bara läska med lite semesterkort från Mexico. Jag och tjejen hade 2 goa veckor med sol, bad och lite dykning. Vi flög till Cancun och därifrån tog vi oss ner mot Playa del Carmen, där bodde vi på ett flott allinclusive hotell.Där var vi i en vecka å käkade och drack margaritas å bara hade de hur gött som helst.Sen drog vi vidare till en ö som heter Isla Mujeres.Det är ett populärt dykresemål som många åker till eftersom ett av världens största korallrev går längs Mexicos kust.Vi hyrde en golfbil på ön som tog oss runt på 2 timmar.Längst upp på ön fanns en gammal ruin från maya-tiden,det va inte mycket kvar men runt ruinerna fanns det en massa stora leguaner som låg och slappade i solen.Två veckor går ju alldeles för fort när man har semester,vips så satt man på planet hem igen....ha de gött å fortsätt med ditt suveräna jobb med hemsidan..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: | Categories: Vykort
Kommentarer är stängt