januari 1216

Anita från borås

Hej  det är roligt att vykorten blivit populära jag har fått flera mail från er kära läsare som tycker det är mycke skoj att läsa lite repotage från läsare som är ute och reser

 hoppas kunna få med lite flera rese vykort.

Dax att hälsa  anita  välkommen  till mustangklubben

Ha de gott  / steff

         

 
Bilen köptes ny i San José 1998 när dåvarande ägaren i USA bodde i San Mateo, Kalifornien. Den har även körts i San Fransisco av samma ägare när han flyttade dit. 2002 skeppades bilen till Sverige som flyttgods och var i trafik första gången Juli -02. Mellan 2002-2008 saknas uppgifter om bilen. 2008 var den hemmahörande hos annan ägare i Åkersberga då ägaren kostade på fullständig rostbesiktning och rostskyddsbehandling. Bilen har haft 6 ägare totalt inkl mig men de två senaste ägare inkl bilfirma före mig ägde bilen kort period. De två första ägarna hade bilen i sin ägo längre period.
Bilen är en coupe GT V8 på 4,6 liter på 225 hk med 4 stegad aut inkl overdrive. Helt original dvs inget är ombyggt fast däremot är bilen extrautrustad med ytterligare larm av märket Cargard.

Själv är jag en 48 år gammal fritidspedagog med två barn som roar mig med kommunalpolitik på kvällarna. När jag inte är upptagen med det går jag gärna och hejar på BHC eller ser en film.
Detta är min första mustang och min femte bil totalt. intresset för bilar har alltid funnits med har inte fått spelrum förrän i somras.
Ha det gott!!
Anita
                                 foto: steff

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt