Hej dax då för 2012 år första inlägg ,  Börjar året med ett  repotage jag fick skickat till mej

stort tack för detta niclas.  Kommer även  repotage snart från niclas pappa som vann peoples choice på endofsummer 2011.

ha de nu gott alla / steff

Hej! steff

Niclas från Mölndal/Borås här. En kille på 23 år som köpte sin första Mustang 19 år gammal. Jag arbetade hårt för att få ihop slantarna till Mustangen, jag arbetade sju dagar i veckan på tre jobb men skam den som ger sig!
Jag har undertiden jag renoverat bilen studerat i Borås där jag numer även bor med min sambo och jobbar. Arbetar som Return logistic manager på Ericsson Viared
Bilen införskaffades i september 2007, då såg bilen inte mycket ut för världen. Men jag såg potentialen. Motorn lyftes ur samma kväll:D

Utöver bilen följde även en V8 cleveland motor med i köpet som jag senare krängde av på blocket. Jag började genast med renoveringen och som ni ser är bilen delvis renoverad redan vid köp. Plåten var riktigt fin men jag åkte på en rostlagning i underkant av framrutan och slängde då även in en ny ruta.
Arbetet fortsatte och jag fick tag på ett par side-scoopes och en vinge med tillhörande sidohörn till bak partiet här hemma i Sverige. Jag beställde även delar ifrån USA, bland annat en front och fyra stycken 20” fälgar fick anlända adresserade till mig från tomten:D Schyst! Ungejävel tänker farsan och han tror väl inte fullt ut på mina visioner men rycker på axlarna och skruvar vidare med sin Mustang fastback -65.

Jag fick även för mig att bygga in baklysena i karossen och på så vi skapa en riktigt clean look! Stötfångaren bak fick även den en skvätt färg!
Jag har även bytt framvagn två gånger då jag ansåg att det såg lite lustigt ut med 20” fälgar och trummor;) Färgen på bilen är Seal gray vilket är en av Porsches valörer. Nedan ser vi en bild på bilen direkt efter lackningen. Dem svarta stripesen tog mig och en kompis 6 tim att få bra:P


Då jag inte var fullt nöjd med bilen då jag hade haft stora problem med att bilen under sommaren då den inte ville starta när den blivit varm. Det blev inte mycket kört den sommaren? Det kan också ha att göra med att jag skrynklade till bakaxeln samt kardanen lite lätt under en tur:D
 Jag var även missnöjd med däcken som jag fick på(Nu även tillsalu;) alla med skäggstubb!!). Under vintern bytte jag bakaxeln, sänkte bilen både fram och bak, bytte framsätena och slängde på ett par nya sulor och fick på skivor fram?
Såhär ser bilen ut idag och jag väljer att avsluta med ett gäng bilder:D

 

                                       foto: niclas

 

Tags: | Categories: Reportage
Kommentarer är stängt