hej mina vänner dax för lite mustang bilder här kommer ett repotage från trollhättan mycke nöje / steff

                                                      foto:  robin

                       

                           foto : robin

Jag heter Robin och bor i Trollhättan sen jag var 22 år. Mitt intresse för bilar kom bokstavligen supertidigt dvs man åt barnmat. Skulle alltid kika i ett motorrum på nån av leksaksbilarna när jag blev matad. När jag var 3 år, kunde jag hantera växelspak i farsans bil utan missljud från lådan eller lägga i fel växel och året därpå klättrade jag in i bilen och startade den. Motorn tände till med växeln i och rullade över gräsmattan under tiden jag stod på sätet och styrde men bilen kärringdog som tur var fast farsgubben var inte glad. Vid 19 års ålder fick jag köra en röd Mustang för första gången som var av årsmodell 1971 med 302 och 3-växlad manuell. Självklart var jag gasglad när jag körde V8 och kände mig lite som Bullit. Helt annat än slö Granada -77  2,0 som jag ägde den tidpunkten. haha  Tyvärr kunde jag inte köpa den pga dålig ekonomi. Merparten av bilar jag har ägt bestod av Volvo 240 från olika årsmodeller, 850, S70 men även Ford Eskort, Granada och Sierra. Man var en typiskt Volvo-raggare på den tiden. Tills slut ägde jag egen Mustang av 67 årsmodell i nästan 4 år och det var kul att glida runt med den bilen på div träffar och givetvis Mustangträffar. Det blev en del timmar i garaget på 67:an som jag bla snyggade upp motorrummet med ny färg och div renoveringsjobb för övrigt. Efter den köpte jag sommaren 2010 en GT/California Special -07 som var på väg till Sverige från Florida via importfirman KC-Bil & truck i Jönköping. En ägare i USA hade vårdat den väl, kört få mil och extra-utrustat den med 3,55 utväxling på bakaxeln, K&N öppet luftfilter och Flowmaster avgassystem.

robin andersen

                                                              foto : steff

Tags: | Categories: Reportage
Kommentarer är stängt