januari 1103

första inlägget 2011

Hej gott folk japp då är även nyår paserat och jag skriver 2011 ,   i går var jag o zeppo ute på  studiebesök i borås vi besökte 3 olika garage där det mekades för fullt hmmm ja lite kaffedrickning var det ju allt med  kollade in en cheva 48  en volvo p1800 en pontiac 50  och en driftingbil  låter detta intresant ???  bara kolla denna hemsida ofta för jag kommer lägga ut bilder o repotage om alla dessa längre fram ,    är det någon runt boråstrakten som har en rolig bil  maila mej så kommer jag och tar lite bilder så lägger jag upp dessa här ,,,  jag har ju bett om bilder från er alla som hittat denna sida några har skickat mej bilder men behöver mer så har ni någon bild som ni tycker vore roligt att visa maila mej så kollar vi på det ,   en som maila mej och skicka bild är stig andersson från huskvarna som hitta denna mycke snygga och roliga bild  undrar var alla dessa mustangägare jobbar då alla ställt sig på pendelparkering ,  stig är träffgeneral för den grymt fina parken i huskvarna  dom kör varje onsdag start 18 maj brukar vara massor av fina och mycket blandade bilar dom kör även tema dagar kolla denna länk så kanske ni hittar eran favoritdag att besöka parken alla ni som inte varit där åk dit det finns kaffe o räksmörgåsar att köpa + massor av bilar ,   tack stig för den fina bilden  ha de gott  / steff

                                     http://www.huskvarna.folketspark.com/motor/

            

                          foto : stig andersson

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt