december 1027

Reportage 7 porsche 77

Hej mina vänner då lägger vi julen åt sidan för detta året  skälv har jag väl gjort som alla andra ätit för mycke och näää inte smakat för mycke starkt bara lite lagom med glögg ja ja nån kurant har ju slunkit ner med ,  nu ska jag presentera en riktigt go gubbe som är väldigt rolig att dricka grogg med det är bengt en kusin till sella som har ett mycke stort bilinttresse,    som ni får läsa i mailet bengt skicka till mej så har han en dröm om en bil ni får läsa skälva vi hoppas att bengt får uppleva sin bildröm 2011  ,   måste tacka bengt för den otrtoligt roliga 50 år-festen för nån månad sen  skoj som fan , då så alla ha de gott   kör lungt / steff

 

                                    

Hej jag heter Bengt och är väl biltokig. det ligger väl i släkten. kusin med Sella.Min första bil var en Camaro rs-70 har även haft en Mustang 65ht Nuvarande bilar en Triumoh Spitfire 69som renoveras för banåkning har kört den i sportvagnserien på 80 talet och är nästan helt klar. Jag har även mc som stort intresse och har renoverat en Honda 750 four k1 -71som används sparsamt Porschen är det senaste köpet vi har haft den i fyra år jag och min fru Helen köpte den som ett bra objekt det är en 77a. Vi har klätt om stolarna och fixat en hel del annat.I vinter ska monteras ett sportavgassystem med värmekammrar i rostfritt och polera fälgar.Vi har bara lite problem med garageplats sen våra pojkar köpt en camaro och en corvette.Jag har väl en dröm kvar och det är en Mustang 65a eller 66a fastback.

 

Väldigt bra hemsida jag får hoppas Mustang drömmen går i uppfyllelse

 

                       mvh Bengt Ekelund

.                      

                                               foto :  steff

Tags: | Categories: Reportage
Kommentarer är stängt