oktober 1026

sponsorvinnare

Hej mina vänner denna gång är det  företaget  http://www.meguiars.com/ som skulle välja ut en bil  jag frågade daniel som jobbar på meguiars vilken han tyckte hade grymmast puts för dagen  ,  daniel pekade bort mot en gul musse  jag väljer denna  den har en otrolig bra puts finns ingen i dag som finns här som kommer i närheten av denna gula mustang  priset bestod av en hel kasse produkter från  meguiars ,  stort grattis från oss i crew  till mats svensson som ägaren heter ,  mats har vunnit 3 år i rad hos oss 2008 bästa 05+  2009   snyggaste fälgar 2010 bästa puts så detta gott folk är en otroligt snygg och fräck mustang , fick lite info från mats  ha de  / steff    

                                 foto : steff

 

Hej, jag heter Mats Svensson och bor i Rydaholm med sambo Ingela och barnen Sara, Simon och Viktor. Jag är utbildad bilplåtslagare och jobbade under några år med plåt, mek och lack.Sedan början på 80-talet har jag  jobbat inom polymerindustri  och underhåll av maskiner för senare bli UH ansvarig och ännu lite senare bli produktionsansvarig ,men på så gott som all fritid jobbat med bilar på en egen liten verkstad. Intresset för bilar finns så långt tillbaks jag kommer ihåg. Min första bil var en PV som jag fick förmånen att renovera på yrkesskolan, det blev min första pärla som sedermera och tyvärr får jag säga, planterades i en av bygdens största tall. Första jänkaren inhandlades -81 på Yankee Cars i Eksjö, det var en GTO av -69 årsmodell sedan blev det en Javelin 360 SST. Efter detta blev ett uppehåll med hus barn och familj, så roliga bilar fick vänta lite. Under tiden hjälpte jag  andra med att renovera bilar, då främst plåt och lack. 2005 satt jag och tittade på Discovery och fick se ett reportage från Jack Roush fabrik i Michigan där man byggde om Mustanger ( sedan var det utrett och klart), det var upprinnelsen till bilen jag äger idag. Den är en Roush-05 med en hyfsad mängd utrustning på(kanske lite blygsamt). Jag köpte bilen -07 och har sedan dess kört c:a 2200 mil och allt funkar perfekt. Det var lite så man tänkte när man köpte bil , antingen köra mycket och meka lite eller tvärtom. Vi har fått mycket beröm för bilen som hålls bra puts på, senaste träffen i år var 9-10 okt i Tammerfors på 100+ Motorshow  där vi fick ett av de finaste priserna i form av 1 plats i Best Finish, (som säkert många av er känner till är det grabben Simon som inte är helt ointresserad av putstrasan) det priset får tillägnas honom till stor del. Ang ägare av detta bilmärket vill jag påstå att Mussefolket är mycket trevliga människor , ett s.k vanligt knegande folk som prioriterar bilen högt men har inte näsan i vädret för det när man möts. Vi har ju haft nöjet  sedan 2007 att genom Mussen träffa en fantastiskt mängd med nya trevliga människor som är likasinnade när det gäller bilintresset.  Några av dessa är de här fantastiskt trevliga och roliga killarna/tjejerna som anordnar End of summer i Borås, det är den gemenskapen som gör att man besöker samma ställe år efter år och tycker att varje nytt år är lika roligt. Väl mött på End of summer 2011 alla Musseägare.Ha en trevlig vinter på er allesammans    Mvh  Mats Ingela  Sara Simon och Viktor.

 

                                            foto  :  anders nylen

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt