oktober 1022

snabbast på konbanan

Hej mina vänner här kommer ett litet repotage om vinnaren av konbanan det var alltså kent som körde snabbast  2010 . vi låter kent berätta lite om sej skälv ha de gott  / steff

                   foto : steff

     Hej !   Jag heter Kent Engerstad är 37 år och bor i Sparsör med frun Linda och våra två grabbar Hampus och Lukas. Jobbar med motorcyklar och det har jag gjort mer eller mindre i hela mitt liv och idag driver jag Lugnets mc center. Har alltid haft ett stort motorintresse både på två och fyra hjul. Tävlade aktivt i både Enduro och Motocross i många år men nu är det mest bil som gäller på fritiden. Har alltid tyckt att det är något speciellt med en V8, och jänkare har hela tiden funnits nära oss. Har vid några tillfällen varigt lite förvirrad och provat både japanskt och tyskt men det går bevisligen svänga med amerikanskt järn också och då har man både ljud och vridmoment som heter duga.Mustangen införskaffades förra hösten efter många månaders letande, den skulle vara trippel svart, manuell och med få mil.Det visade sig vara mindre lätt att hitta.För att inte misströsta för mycket så införskaffade jag hjulen först i stället, konstigt nog tyckte frugan att jag va helt knäpp.Men till slut fick jag tag på det jag letade efter.En styck Mustang GT –05 helt i original skick.Jag hade redan innan jag skaffade bilen en klar bild av hur den skulle se ut, mycket svart, lagom ombyggd, riktigt mycket kör glädje och inte sticka ut för mycket. Iden va att kunna använda den som vilken bil som helst för hela familjen samtidigt som man ska kunna utnyttja all kraft man lyckats få fram ur den.Det blev många timmar i garaget under vintern och fler lär det bli.Till nästa år är planen att ha bytt till bättre bromsar och ett par mindre ändringar på karossen, sedan KANSKE den är klar. Vill passa på att tacka för en riktigt väl genomförd och rolig träff med många fina bilar. Vi ses till våren. Mvh Kent.

 

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt