oktober 1018

ica kvantum ulricehamn

hej mina vänner    ica kvantum ulricehamn valde denna mycke fina mustang som deras favorit  priset var en jättefin weber grill ,  billy som ägaren heter bjöd ner oss i crew för en grillkväll nästa år  hoppas nu han håller vad han lovade,  här kommer lite info om billy  ,  glöm nu inte klicka på länken så ser ni billy i konbanan där vann han inte kommer snart ett repotage om han som vann konbanan ,,

Hej!
Jag heter Billy och bor i motala har gillat Mustanger sen tidig ålder. Det tog så många år så att jag blev 52 år gammal innan jag fick min första 07:a. Jag missade ju några i tidig ålder bl a. en Fast Back och en Mach 1:a . Min 07:a höll jag också på att gå miste om men han som köpte den fick inte kredit då slog jag till.
                                               
                                                foto okänd

Jag är enda ägaren i Sverige, den hade gått 900 mil i USA. När jag fick hem den utrustade vi den bl a. med under årens gång hotrod kammar , ford racing filter, 4.10 utväxling, short shifter samt lite annat smått och gott, en väldigt go bil att äga och köra! Mer är på gång..... ;) Dessutom priset vi vann för en snygg bil på End Of Summer i Borås blir det så himla gött kött av, Tack Ica kvantum ulricehamn  / mvh billy beuthan
                          
                                              foto : steff

billy skickade med denna bild hoppas nu billy hör av sej till mej när detta är monterat så vi får göra en uppföljare  ska bli mycke intresant att få kolla se o höra när kompressorn är klar  för start  så hör av dej billy  /steff

      foto : billy

 

här kommer länken  :  http://www.youtube.com/watch?v=U97Ku-bSRlY

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt