hej mina vänner här kommer ett repotage om vinnaren av  endofsummers crew pris ,  ett pris som vi 4 i crew delar ur varje år till en bil som har något extra  eller som bara faller oss i smaken i år fasnade vi för denna mycke snygga fastback  ,  vi 4 tyckte att denna blå färg är sååå snygg så därför får denna mustang årets crew pris ett stort grattis från oss i crew ,,  jag fick lite info från  peter melin som pristagaren heter  ha de / steff

                  foto : steff

Hej! Jag heter Peter Melin gift med Marina, vi har 2 pojkar 17 & 20 år samt en hund. Jag föddes samma år som Mustangen 1965, tillverkning skedde 64 så man skulle ju kunna säga 64/5 om man vore en Mustang. Kanske det är orsaken till att jag gillar just Mustang. Så länge jag minns har jag sagt att någon gång i livet skall jag ha en Mustang. Runt 1985 hade min bror en cabbe -65, kostade då 30000 kr. Min första Mustang var en röd ht -66. 

Fastbacken hittade jag hos Rolands Mustang i Filipstad. Pratade med honom angående lite andra saker, frågade vad han skulle ha i mellan fick ett pris som jag inte kunde låta bli, Sagt och gjort åkte upp nästa dag och bytte till mig drömbilen. Det blev ett stort hål i plånboken.

Några dagar senare ringde en man och frågade om jag byter bil ofta, blev lite konfunderad. Då visade det sig att han varit spekulant på bilen, och jag tror det var 2 dagar efter att jag köpt bilen så hade han fått loss pengar.

Mitt första pris för bilen fick jag när vi var i Backamo, det var en riktigt häftig upplevelse, särskilt med tanke på att alla Mustanger som var där var värda ett pris.

Vill också passa på att tacka för ett riktigt bra arrangemang!   

 Med vänlig hälsning Peter CMC 381

              foto : anders nylen

Tags: | Categories:
Kommentarer är stängt