augusti 1001

falköping crusin 2010

Hej mina vänner  i går lördag 31 juli var vi på en stor crusin i falköping jag har aldrig varit där förut men det var en trelvlig crusin för oss som fick crusa arrangörerna hade satt en åldersgräns på bilarna så där blev det stopp för sella magnus stefan målarn och alla andra med nyare än 1976  men massor av bilar och hela falköpings befolkning hade gått man ur huse för att kolla allla gammla bilar så detta kommer jag allafall åka på nästa år tur med vädret hade vi med,     bilden är från sista stoppet innan falköping ett glatt gäng som är på g .

lite bilder lite film finns här mycke nöje /  steff  http://www.youtube.com/watch?v=9vOlo0blVAI

 

Tags: | Categories:

Kommentarer (2) -

Ralen
Ralen

Vad snygg tjej Lummen har skaffatSaleen
Saleen

Du e grym Steff!Kommentarer är stängt